Докато агитките на Възраждане“ хулят и тероризират хора, събрали се

...
Докато агитките на Възраждане“ хулят и тероризират хора, събрали се
Коментари Харесай

ДРАМА: Красавицата Сара завъртя главата на Костя Копейкин

Докато агитките на „ Възраждане “ хулят и тероризират хора, събрали се да гледат филм, под предлог, че бранят обичайните фамилни полезности и пазят децата от педофили, 44-годишният водач на партията Костадин Костадинов мачка чаршафите с 22-годишната хубавица Сара Бакалова, написа извънредно „ Уикенд “.

Активистката от младежката организация на Копейкин, която умерено може да му е щерка, е любовницата на Костадинов от година насам и поради невръстната си възраст е възприела всички крайни, подсъдни и безпределно лицемерни възгледи на ментора си.

Точно както се разгласи срещу имунизациите, ваксинирайки се, срещу еврото, със спестявания в евро, а в този момент и срещу разпадането на обичайното семейство, жененият Копейкин върти обич с младото момиче от Неделино, което тотално е изгубило акъла си по него, безапелационни са източниците ни.

Метаморфозата при Сара Бакалова в последната година и половина е забележима даже в профилите й в обществените мрежи. От госпожица, която споделя хубави фотоси с почтени текстове на български и британски език, подобаващи на възрастта й, сега Сара бълва обиди против гей общността, пропагандира против еврото, поддържа всяка безумна акция на Костадинов, а от един миг нататък позициите й към този момент са допълнени с думи и изрази на съветски език. Снимките на момичето, до неотдавна облечено с рокли в жанр принцеса, към този момент са преобладаващо сменени с такива в обичайни български носии, както и фотоси на самия Копейкин, на акциите на „ Възраждане “ и на всяка тяхна противообществена демонстрация.

Сара обаче към момента не е научила от любовника си, че ситуацията й на любовница на водач на последна партия изисква да е малко по-дискретна и да не споделя прекалено много детайлности за любовния си живот, изключително когато се почувства наранена. Така да вземем за пример шегите в последния месец с размера на достолепието на Костадинов явно грубо са я жегнали, тъй като е съумяла да опише на други деятели в младежката секта, че въобще не е правилно, че му е толкоз дребен.

Реклама

Според думите й „ дребният Копейкин ” бил към 15 сантиметра и това си било един напълно естествен размер. А толкоз съответна интимна информация, както е ясно, бързо се разнася от уста на уста.

Междувременно брачната половинка на Копейкин Велина Костадинова също към този момент е в течение на аферата на мъжа си, което занапред ще му сътвори в допълнение напрежение.

Макар и брачната двойка да е публично разведена, социална загадка е, че разводът е мним поради покупко-продажби с парцели, които Костадинов не заявява, тъй като се закупуват на името на жена му. Велина продължава да носи неговата фамилия, двамата живеят дружно и отглеждат децата си – наследник и щерка. Синът му, единствено 2 години по-малък от любовницата Сара, неотдавна взе участие в всеобщ пердах, бранейки позиция против приемането на еврото, а татко му разгласи, че се гордее с него.

На партийни събития в родния му град Варна пък Костя популяризира бизнеса на жена си – последната перла в работното й портфолио е частна детска забавачка в центъра на морската столица.

На Деня на влюбените тази година той обществено й се изясни в обич, някъде към абсурда със дотациите, които сдружението на Велина взима от другояче омразната американска фондация „ Отворено общество “ на Джордж Сорос и в разгара на любовната си спекулация с момичето от Неделино.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР