Doja Cat е сред изпълнителките с най-провокативно държание пред камерите.

...
Doja Cat е сред изпълнителките с най-провокативно държание пред камерите.
Коментари Харесай

Doja Cat с ново провокативно видео

Doja Cat е измежду изпълнителките с най-провокативно поведение пред камерите. Американската звезда постоянно се снима полуоблечена и клиповете с нейно присъединяване постоянно са на границата с... филмите за възрастни.
 Ариана Гранде, Megan Thee Stallion, Doja Cat и новият им ремикс
Горещото видео на Ариана Гранде, Мегън Тий Сталиън и Доджа Кет

Събраха очите на десетки милиони в YouTube

Преди дни тя пусна в YouTube новото си видео към песента " Streets " от албума й Hot Pink (2019 г.), което към този момент е чуто и забелязано от над 11 милиона души. Смело ще предположим, че най-малко половината от феновете са мъже, тъй като Doja Cat още веднъж предизвика с избора си на тоалети.

Клипът стартира с фрагменти в стила на нашумялото предизвикателство в TikTok - #SilhouetteChallenge, в което се вижда контур на човек, който танцува на фона на алена светлина. Като в прословутия Квартал на алените фенери в Амстердам.

Още в първите фрагменти се появява и другият основен воин в заплетената история - водач на такси, който следи Doja Cat от колата си и стартира да си фантазира, че е с нея (може ли да го вини човек), до момента в който тя се движи грациозно.

После се появяват зомбита, самата изпълнителка се трансформира в тарантула и какво ли още не. Абе, човек мъчно може да скучае. Докато гледаме клипа пък се чудим в какъв ли тип ще се появи на тазгодишната гала по връчване на влиятелните награди Грами, която ще се организира на 14 март.
 Грами 2021, номинираните и по какъв начин ще се организира гала
Какво да чакаме от премиите Грами 2021

Броени дни до огромното събитие

Doja Cat е номинирана в три категории - за най-хубав нов актьор, ария на годината ( " Say So " ) и най-хубаво солово поп осъществяване (отново " Say So " ). Вече имаме няколко догатки, или мечти, в случай че би трябвало да сме точни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР