Доха, Катар – От израстване във ферма в Северна Индия

...
Доха, Катар – От израстване във ферма в Северна Индия
Коментари Харесай

Индийската звезда в хвърлянето на копие Нирадж Чопра жаден за още олимпийска слава през 2024 г.

Доха, Катар – От израстване във плантация в Северна Индия до улавяне на копие на 13 години и победа на олимпийски игри и международни трофеи до 25-годишна възраст: фразата „ метеоритен напредък “ в никакъв случай не е била толкоз подобаваща, когато става дума за изложение на индийската звезда по лека атлетика Нирадж Чопра.

През 2023 година Чопра беше коронован за международен първенец за първи път, като в същото време сполучливо отбрани купата си от Азиатските игри.

Не са неприятни 12 месеца за някой, който неотдавна призна пред Al Jazeera, че е прекарал огромна част от годината, борейки се с мускулно разтежение.

„ [2023] беше влакче за мен поради травмата... само че огромният акцент беше международното състезание, харесах и хвърлянето си на Азиатските игри, само че усещам, че хвърлянето ми беше положително на подготовка, само че заради травмата не дадох най-хубавото от себе си тази година, тъй че се надявам идната година да дам най-хубавото от себе си “, сподели той в извънредно изявление за Al Jazeera.

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР