Догодина магистрала Хемус ще подмине Севлиево, обеща премиерът Бойко Борисов

...
Догодина магистрала Хемус ще подмине Севлиево, обеща премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Догодина магистрала "Хемус" ще подмине Севлиево, обеща Борисов

Догодина автомагистрала " Хемус " ще подмине Севлиево, даде обещание министър председателят Бойко Борисов при посещаване в Червен бряг, където откри уголемение на индустриален корпус за заваряване на стоманени съставни елементи на цех, благосъстоятелност на австрийската компания " Палфингер ". Инвестицията е за 7 млн. евро, като с помощта на нея ще се открият 100 нови работни места.

" Убеден съм, че тогава от ден на ден вложители ще продължат да идват и в Северозапада, тъй като има ли път, идват вложители ", съобщи Борисов, представен от " Фокус ". Той разгласи удължаването на автомагистралата и сред пътния възел Белокопитово и Търговище като " приоритет на целите ". Допълни, че от огромна значимост е и бъдещият тунел под Шипка, за който чакат " Севлиево, Габрово надолу чакат немските, австрийски, американски вложители, които са там, пътят да отиде по-бързо ".

 Карта на бъдещото трасе на
© АПИ

Карта на бъдещото трасе на " Хемус " от Ябланица до пътен възел Белокопитово.

Премиерът даде обещание на жителите на района в близко бъдеще огромна инвестиция в Плевен. Той загатна, че ще е на немска компания, тъй като обвърза оповестяването на плана с изборите в Германия на 24 септември. До тогава обаче избра да резервира загадка, тъй като " обичам, когато е готово да го покажа ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР