DoggoCollar обяви финализирането на своя първоначален кръг от финансиране в

...
DoggoCollar обяви финализирането на своя първоначален кръг от финансиране в
Коментари Харесай

DoggoCollar финализира успешно първоначален рунд от финансиране

DoggoCollar разгласи завършването на своя първичен кръг от финансиране в размер от 75 хил евро. Първоначалният кръг стартира с инвестиция от 25 хиляди евро от Innovation Capital, последвана от спомагателна инвестиция от 50 хиляди евро от Neo Gravity.

„ Трансформацията от обичаен в смарт кучешки нашийник, която DoggoCollar прави, дава опция за следене на здравни индикатори и температура на околната среда и задава нов стандарт в тази сфера “, споделя Павел Езекиев, създател на Neo Gravity.

Калоян Тодоров, съосновател на DoggoCollar , споделя, че „ финансирането ще ни разреши да подобрим нашите основни функционалности и ще ни помогне да се подготвим за всеобщо произвеждане, започващо при започване на 2023 г “.

Първоначалното финансиране ще се употребява за спомагателни разработки (RnD), както и за подготовка на DoggoCollar за всеобщо произвеждане през идната година. Компанията ще се концентрира върху:
     Внедряване на датчици в хардуера на DoggoCollar за следене на температурата на околната среда и доразработване на приложението, което ще предизвестява притежателите на кучета, когато температурните стойности са рискови за техния домакински любим.      Въвеждане на функционалност за следене на здравни индикатори, основана на физическата интензивност и съня на кучето. DoggoCollar ще предизвестява, когато засече извънредно държание от страна на кучето.      Добавяне на цифров кучешки паспорт, имунизационен календар и мониторинг при пътешестване с домашни любимци, като част от приложението DoggoCollar.
DoggoCollar неотдавна пусна и разпродаде първата си партида интелигентни нашийници за кучета и разгласява приложението си в App Store и Гугъл Play. Нашийниците разрешават на потребителите да наблюдават местоположението на своето куче посредством GPS, да задават виртуални гео зони на картата и да получават известия, когато кучето им напусне заложената зона за сигурност. DoggoCollar си партнира с една от най-големите групи за осиновяване и образование на кучета в България. Компанията работи върху разширение на индустриалните си благоприятни условия, като сега може да създава до x1000 устройства на месец.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР