Доброволците от Клуб за бъдеще“ - Пловдив днес поставят три

...
Доброволците от Клуб за бъдеще“ - Пловдив днес поставят три
Коментари Харесай

Пловдив с три нови метални сърца за детска линейка

Доброволците от „ Клуб за бъдеще “ - Пловдив през днешния ден слагат три нови железни сърца за събиране на пластмасови капачки за закупуване на шеста детска кола за спешна помощ, заяви Невена Длъгманова от клуба.

В ранния следобяд сърцата ще бъдат сложени в детските градини „ Захарно петле “ и „ Чучулига “, както и в Частна гимназия „ Стоян Сариев “. Средствата за закупуването на трите сърца са събрани посредством дарителска акция, посочи Невена.

С помощта на своя другарка тя е изработвала гипсови фигурки, готови са били подаръчни коледни кутии и коледни шансове. Включили се и останалите доброволци от пловдивския клуб, като по този начин кутиите били разпродадени доста бързо. За по-малко от месец пловдивските благотворители съумели да съберат сумата за първото сърце.

Частна компания с активност в региона на климатичните съоръжения им подарила третото сърце, а доброволците не се отказали и почнали да създават нови коледни кутии. След като Милена от Казанлък, която е също доброволец и уредник на локално равнище на самодейността, разгласила самодейността на пловдивския клуб във Facebook, за по-малко от 24 часа средствата за второто сърце били събрани от дарения.

Доброволците от пловдивския клуб поръчали сърцата в навечерието на Коледа, а няма и месец по-късно те към този момент били направени. С превоза на трите сърца се заели техни другари от водеща спедиторска компания, а монтажът на трите сърца в двете детски градини и в учебното заведение е поверен на различен доброволец – Георги Коларов.

„ Клуб за бъдеще Пловдив благодари на всички за щедростта и съпричастността! „ Заедно можем повече! “, споделя Невена Длъгманова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР