Доброволци в Германия подготвят онлайн платформа, с която на 14

...
Доброволци в Германия подготвят онлайн платформа, с която на 14
Коментари Харесай

Изборите в Германия: Специална платформа ще следи опашките пред секциите

Доброволци в Германия приготвят онлайн платформа, с която на 14 ноември всеки да може да види какъв брой натоварена е определената от него секция.

На 14 ноември секциите в Германия ще бъдат осезаемо по-малко - към 85, в съпоставяне със 115 лятото. По-малко са и градовете, в които ще се гласоподава.

„ Тези доста малко секции, отвън дипломатическите и консулските представителства, са голямо предизвикателство пред нас “, споделя Събина Христова, която е доброволец от Папенбург.

За да се избегне огромното очакване, доброволците създават приложение, в което в действително време да се следи натовареността.

„ Представлява една таблица с всички градове в Германия и някои покрайнини, да вземем за пример, като Ваалс, градчето в Нидерландия. След натискане на съответния град може да видите непосредствено къде е секцията с линк към „ Google мапс “, който да ви упъти до там “, изяснява Мартин Маноилов, който е доброволец в създаването на приложението.

Като изберем избран град зеленият цвят ще ни покаже, че чакат по-малко от 25 индивида, жълтият сред 25 и 50, а аленият над 50.

Пилотна версия започва още през април, само че единствено в една провинция. На идния избор, приложението ще покрие цяла Германия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР