Доброволци от различни структури на ПП ГЕРБ в Русе от

...
Доброволци от различни структури на ПП ГЕРБ в Русе от
Коментари Харесай

Доброволци от структурите на ГЕРБ в Русе подпомагат екипите на болниците

Доброволци от разнообразни структури на Политическа партия ГЕРБ в Русе от през вчерашния ден се включиха като санитари или в други действия на лечебните заведения, оповестиха от пресцентъра на партията.

Първите, които се отзоваха на апела на лекарите да застанат в челните редици на битката с Covid-19, са членове на ГЕРБ от младежката конструкция, Жени ГЕРБ, както и от клубовете по ползи, един от които клуб „ Здравеопазване “.



Доброволците са проведени на смени по 7 дни. От значимо значение, е да се включат и лекари, както и хора с здравно обучение, тъй като има дефицит точно на такива експерти.

Към момента, от през вчерашния ден доброволци дават наряди в УМБАЛ „ Медика Русе “.



Следващи екипи ще бъдат ориентирани към Белодробната болница в Русе, като е разговаряно и с управлението на УМБАЛ „ Канев “. Прави се и организация за доброволци, които да вземат участие в активността на болничното заведение в Бяла.

„ В този извънредно сложен за всички миг, се включваме с готовност да помогнем. Благодаря на всички наши членове и симпатизанти, които към този момент са доброволци и са на първа линия, както и на тези, които са декларирали подготвеност и следва да подкрепят активността на медицинските екипи в Русе и региона “, съобщи националният представител и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ Пламен Нунев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР