Добро утро в първия работен ден на годината. Ето най-важното:Петков

...
Добро утро в първия работен ден на годината. Ето най-важното:Петков
Коментари Харесай

Три минути: Скъпият газ предизвика първия политически сблъсък за 2022. “Човек ухапа куче”

Добро утро в първия работен ден на годината. Ето най-важното:
Петков против КЕВРБеглецът в Северна КореяФилмите и изложбите през 2022
Годината стартира с решението на енергийния регулатор КЕВР да увеличи с 30%. Посочената причина е забележителното повишаване на горивото на интернационалните пазари.

Ден по-късно министър председателят Кирил Петков разяснява, че е сюрпризиран от решението, което дефинира като “преднамерено ”., че не пази публичния интерес и се закани още този месец ръководещите да изберат нов ръководител на регулатора.

Спорът сред новите и старите ръководещи е по въпроса за какво до момента не се внася по-евтин газ от Азербайджан. Бившият министър председател да разпореди на ДАНС да изследва по какъв начин са изтекли данни от контракта за азерски газ.

За повече доставки отвън съветските има и техническа спънка. историята на “по-бавната тръба ”, която все не е подготвена.

Пишете ни какво мислите на или коментирайте във.
Слави Трифонов предлага договорка
Лидерът на “Има подобен народ ” с предлагането България да изиска договорка със Съединени американски щати и Европейски Съюз - допускане на договаряния със Северна Македония против отпадане на американските визи за българи и приемане в Шенген. По-късно разгласява и пояснение към персоналното мнение.

“Знае ли жителят Слави Трифонов, че е невероятно "веднага " да паднат визите за Съединени американски щати ”, пита и изяснява за какво едното не може да има общо с другото.

“Старият режим ще се бори да съ
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР