Добро утро!Най-важното е тук:Дължи ли данъци ЛукойлКои са вечните кметовеЗащо

...
Добро утро!Най-важното е тук:Дължи ли данъци ЛукойлКои са вечните кметовеЗащо
Коментари Харесай

Три минути: Развален телефон за Лукойл. Стотици ченгета искат в местната власт. Кои са вечните кметове

Добро утро!

Най-важното е тук:
Дължи ли налози " Лукойл " Кои са безконечните кметовеЗащо все нещо се обърква с жълтите павета
Дължи ли, или не дължи пари на държавта „ Лукойл “? В последните дни депутати, министър председател и министерства играят на „ негоден телефон “ по тематиката, или най-малкото не могат ясно да показват обстановката.

В сряда министър председателят да изплати всички суми, които дължи, до края на 2023 година Изказването му пристигна, откакто два дни по-рано представители на ГЕРБ, Движение за права и свободи и групировката на премиера „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Също в сряда обаче, че „ Лукойл “ в действителност си заплаща налозите. Това твърди и самата съветска компания.

В петък най-малко част от историята може и да се обясни. Тогава в Народното събрание ще се организира изключително съвещание, на което ще се приказва и за активността на съветската компания.
Започва градеж на нови блокове в „ Козлодуй “
До края на 2035 година България ще построи два нови реактора на площадката на АЕЦ „ Козлодуй “. Това стана ясно, откакто в сряда на двата нови блока.

В Народното събрание Румен Радев върху измененията в Закона за енергетиката. Това стана с гласовете на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Така в Закона остава в действие излизането на битовите консуматори т.е. на семействата на свободния пазар.
Държавна сигурност и безконечните кметове в борба за локалната власт
Всички парламентарно показани партии са издигнали. От тестваните 4861 претенденти за кметове общо 116 души са с принадлежност към Държавна сигурност (ДС) или разследващите служби на Българска национална войска (БНА).

Хората под 30 в 23 български общини са родени години откакто локалният кмет за пръв път е пристигнал на власт. Те отиват в университет или основават фамилии, а кмета го преизбират и си е все същият. Наскоро се появи концепция броят на кметските мандати да се ограничи. Но за какво въобще има „ безконечни “ кметове?.

Само няколко души да си сменят адресните регистрации, и готово, можете да станете кмет. Вярно, че единствено на малко обитаемо място, само че това въпреки всичко ще ви обезпечи работа за четири години. Затова ли стотици българи си смениха адресните регистрации едновременно, на едни и същи места?.
Руски разузнавач в Брюксел
Най-високопоставеният представител на Русия в Европейски Съюз. Това оповестиха няколко европейски медии в общо журналистическо следствие.

Украинският батальон. Сред тях има буряти и хора от други малцинства, които са измежду най-засегнатите от военната готовност.
Ердоган назова Хамас „ освободителна група “
Турският президент, а освободителна група, която се бори за отбрана на палестинските земи и народ.

Паравоенната палестинска формация Хамас е оповестена за терористична от Съединени американски щати, Европейския съюз (ЕС) и Израел. Тя против Израел досега на 7 октомври. Впоследствие Израел.

Съюзниците на Израел Съединени американски щати не желаят спор с Иран, само че ще работят бързо и уверено, в случай че ислямската република или поддържани от Техеран сили нападат американски бойци. Това на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.
Две рекомендации
Жълтите павета над 100 години застилат някои от най-централните улици в София. Само за последните 12 месеца обаче те бяха пренареждани 2 пъти. Дори след ремонта на ремонта обаче се чуха рецензии, че паветата отново не са подредени добре. Защо все нещо се обърква.

Кой е измислил водата? Кой е нарекъл кислорода О2? Има ли камъни на небето и нуждае ли се революцията от гении? Колко дълго живее отсечената глава на индивида? Отговорите на тези и още доста въпроси са в живота и делата на. Пламен Асенов споделя за Лавоазие в рубриката.
Човек на деня
Името му е, само че е по-известен като Робърт Трухильо. Разпознаваем е със своята сплетена на плитки коса и странна, „ рачешка “ походка. Той е басистът на най-известната метъл група Metallica и е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР