Добро утро!Най-важното е тук:БФС и мачът с УнгарияПеевски и руските

...
Добро утро!Най-важното е тук:БФС и мачът с УнгарияПеевски и руските
Коментари Харесай

Три минути: Пеевски подгони руските имоти. Михайлов ще го гонят феновете. С какво започна Терзиев

Добро утро!

Най-важното е тук:
БФС и мачът с УнгарияПеевски и съветските имотиВасил Терзиев и първите му два дни
След серия от трагикомични събития и позиции футболният мач сред. Това ще се случи на същия стадион, където срещата трябваше да се организира по първичен проект, само че без аудитория.

Цялата драма се случи, откакто мачът беше изместен и закрит за почитатели поради готвен митинг против управлението на Българския футболен съюз (БФС). Накрая този неправилен за България мач едвам не докара до тежки последици за футбола в страната.

Протест обаче ще има, тъй като почитателите не желаят повече това ръководство на БФС, водено от Борислав Михайлов. Промяна във футбола.

Историята за мача, недоволството на последователите и.

Ако се интересувате от футбол, можете да.
Пеевски се ангажира и с съветските парцели в България
Депутатът от Движение за права и свободи в България и предизвести за законодателна самодейност, обвързвана с този въпрос.

Информацията за съответни парцели, на които Пеевски се е спрял, от понеделник.

Всичко се случва на фона на, който до преди няколко месеца не защитаваше дела, свързани с геополитическата ориентировка на страната, не ходеше на работа в Народното събрание и не говореше пред медиите.
Васил Терзиев стартира да работи
Васил Терзиев се закле като кмет преди два дни, само че към този момент предприе няколко дейности. С кого се срещна първо, кой е първият ремонт и къде спря колите?.

в " сглобка " с Ваня Григорова, Българска социалистическа партия и " Възраждане " поради избора на Борис Бонев за ръководител на общинския съвет.

Терзиев идва на власт след 18-годишно ръководство на ГЕРБ. Той завоюва поста с заричане за " нов модел на ръководство ", само че няма нужното болшинство от общински съветници, което да прокарва политиките му. след локалните избори в столицата.
Путин помилва уредника на убийството на Политковская
Президентът на Русия, наказан на 20 години затвор за образуване на убийството на журналистката Анна Политковская. Това е станало, откакто Хаджикурбанов се е бил на фронта в Украйна.

Политковская беше убита на 7 октомври 2006 година, на рождения ден на Путин. Тя е критик на съветския президент, а следствията ѝ разкриват корупция на най-високо равнище в Русия.

В същото време съд в Русия осъди на общо 7 години и половина затвор мъж от района на Красноярск след и актуалната война на Русия против Украйна.

да достави на Украйна 1 милион муниции до март 2024 година

след съветски обстрел по южния украински град Херсон. При офанзивата са наранени болница и жилищни здания, твърди Киев.
Две рекомендации
България подписва меморандум за включване в огромен европейски план за превъоръжаване, воден от Германия. Името му е " Щит на европейското небе ", а концепцията - да построи най-координираната система за отбрана против закани от въздуха на къси, междинни и дълги дистанции. Заплахата е Русия. досега.

Той чупи връх след връх. Чувството, с което дефинира всеки полет, е успокоение, а огромната му фантазия е задача в Космоса. Той е на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР