Добро утро. Най-важното днес:България помага още на УкрайнаСкъпо е без

...
Добро утро. Най-важното днес:България помага още на УкрайнаСкъпо е без
Коментари Харесай

Три минути: Незаконният бетон се оказва законен. Защо Радев обяви война на Денков

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
България оказва помощ още на УкрайнаСкъпо е без украински слънчогледОтиде си Тото Кутуньо
Президентът на Украйна България да се включи в диалози с Румъния и Турция, с цел да може трите съюзнички в НАТО да подсигуряват сигурността в своите води в Черно море. Това се постанова поради “агресивното държание ” на Русия, която пречи на износа на зърно. Зеленски прикани също България, Унгария, Полша, Румъния и Словакия да анулират рестриктивните мерки за импорт на украинско зърно.

Заради същите ограничавания, се оплакаха, че са пред затваряне, тъй като не могат да внасят слънчоглед от Украйна. Българските фермери желаят доста по-високи цени, които вършат производството на олио нерентабилно, пишат сътрудниците в “Медиапул ”.

В Одеса министърът на защитата на украинския си сътрудник Олексий Резников още военна поддръжка. Очаква се 100 БТР-и да потеглят за Украйна още тази есен.
Как се развива войната
в стратегическото село Роботине в Запорожка област. То се намира на към 10 км южно от фронтовия град Орихив, на първата отбранителна линия на съветските войски в посока към Токмак. Превземането на Токмак би било доста значимо, до момента в който украинските войски оказват напън на юг към Азовско море, с цел да разделят съветските окупационни сили.

" Внуково ", " Домодедово " и " Шереметиево " още веднъж преустановиха работа за малко. 31 полета бяха отсрочени поради офанзиви с дронове. Русия упреква Украйна.

на съветска територия подхождат на интернационалното право, сподели немската външна м
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР