Добро утро. Ето най-важното:НАТО и БългарияРазговорите със Северна МакедонияРазсекретените снимкиВоенният

...
Добро утро. Ето най-важното:НАТО и БългарияРазговорите със Северна МакедонияРазсекретените снимкиВоенният
Коментари Харесай

Три минути: Правителството решава за кризата около Украйна. Прилича ли Навални на терорист?

Добро утро. Ето най-важното:
НАТО и БългарияРазговорите със Северна МакедонияРазсекретените фотоси
Военният министър план за национална позиция и ограничения за подсилване на сигурността по отношение на напрежението към Украйна и скупчването на над 100-хилядна съветска армия по границата. След това Народното събрание ще изслуша премиера Кирил Петков по тематиката.

Той разяснява, че и бойни кораби са част от проект, който работи още от 2016 година Евентуалното разполагане на спомагателни сили ще би трябвало да бъде утвърдено от държавното управление.

Лидерите на "тотално единение " във връзка с съветската опасност в Украйна. "Имах една доста, доста, доста добра среща - тотално единение с всички европeйски водачи ", сподели американският президент Джо Байдън.

Русия упрекна Съединени американски щати, че ескалират напрежението и разгласи начало на покрай границата с Украйна. Не се оповестява какъв брой дълго ще продължат ученията.

Русия включи рецензия на Кремъл в листата с "терористи и екстремисти ". Той излежава присъда в затворническа колония със непоколебим режим, като му остават повече от две години затвор.

Пишете ни какво мислите на или коментирайте във.
Северна Македония - оптимизъм, футбол и филм
подписаха три съглашения - в земеделието, превоза и дребните и междинни предприятия. Това стана по време на взаимното съвещание на двете държавни управления в Скопие.

Министърът на спорта предложи на македонския си сътрудник двете държавни управления да се изправят едно против друго във футболен мач.

Група деятели на, тъй като публичната телевизия не излъчи авансово плануван документален филм за репресиите в Македония през 1945 година Колегите в “Булевард България ” описват цялата история.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Сертификатите в България остават без смяна
Въпреки че валидността на Коронавирус документа в Европейски Съюз понижа на 9 месеца, в България периодите остават същите. кой документ какъв брой време ще работи.

Новите случаи за са 12 399, което е най-високият брой от началото на пандемията.

България е обект на при ваксинирането на най-уязвимите групи от своето население. Едната е подадена пред Европейския комитет за обществени права, а другата – пред Софийския областен съд.

Как се оправя България с пандемията? Ще има ли нови ограничения? Гледайте изявлението на Генка Шикерова с министърката на опазването на здравето. Ако пък сте в придвижване, може да го слушате в.
Повече хора имат вяра на държавното управление
15 години, откакто подаде молба за участие в “Клуба на бо
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР