Добрите примери са навсякъде около нас, трябва само да се

...
Добрите примери са навсякъде около нас, трябва само да се
Коментари Харесай

Добрият пример в Кюстендил: включете се в играта с награди на Economic.bg

Добрите образци са на всички места към нас, би трябвало единствено да се огледаме. Затова ви каним да се включите в новата самодейност на Economic.bg в обществените мрежи, като публикувате фотография или видео на сполучливи европейски планове в Област Кюстендил, финансирани със средства по политиката за доближаване на Европейския съюз.

Всички изявления би трябвало да бъдат качени във вашите персонални профили в Instagram с хаштаг #ПреходНаВъзможностите и наложително да последвате профила на Economic.bg.

Instagram играта с награди, проведена от нашата медия, е част от осъществяването на плана „ Преход на опциите “, който има за цел да даде публичност на приноса на политиката на доближаване на Европейския съюз, Фонда за обективен преход и Плана за възобновяване на Европа за обезпечаване на равномерен и обективен преход към неутрална във връзка с климата стопанска система на българските райони, които ще бъдат най-засегнати от трансформацията.

А Кюстендил е един от тези райони, дружно с Перник и Стара Загора. В тази връзка, на 18 април 2024 година екипът на Economic.bg ще пристигна в Кюстендил, с цел да ви срещне с специалисти, които да опишат за опциите за европейско финансиране на планове, които ще поддържат плавното излизане от въглищата. Представители от финансиращите органи и обществените управляващи ще дадат изясненост за идните промени, свързани с прехода към въглеродно неутрална стопанска система в Кюстендил, и ще разяснят съществуващите благоприятни условия. Можете да се запишете гратис за събитието тук.
За играта
От през днешния ден, 8 април 2024 година, до 22 април 2024 г. имате опция да участвате в играта. За да се включите и да спечелите фотоапарат за моментни фотоси Fujifilm Instax Mini 12 (награда за огромния печеливш) или слънчево зарядно за телефон (награда за второ и трето място), би трябвало да извършите няколко елементарни условия:
да последвате профила на Economic.bg в Instagram;да споделите в своя профил в Instagram фотография или видео на сполучливо изпълнен или изпълняващ се европейски план, финансиран по политиката на доближаване на Европейски Съюз с хаштаг #ПреходНаВъзможностите;проектът наложително би трябвало да е на територията на Област Кюстендил;снимките наложително би трябвало да са ваши.
Освен това постът би трябвало да е обществен (т.е. забележим за уредниците и за всички в мрежата Instagram).

След привършване на интервала на Играта, на база на постигнатите резултати, ще се изберат печелившите. Те се дефинират на база на постигнатите реакции на обявата, измервани в брой реакции все още на оценяване, което ще се направи на 25 април 2024 година Победителите ще бъдат оповестени на страницата в период до 5 работни дни, считано от определянето им.

Пълните условия на играта четете ТУК.

Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и отзиви обаче принадлежат напълно на техния(ите) автор(и) и не отразяват безусловно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската комисия. За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито Европейската комисия.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР