Добрич. Кино вечеринка с образователна тема Нулев отпадък“ организират в

...
Добрич. Кино вечеринка с образователна тема Нулев отпадък“ организират в
Коментари Харесай

Кино вечеринка с образователна тема „Нулев отпадък“ организират в Центъра за защита на природата и животните в Добрич на 20 юли

Добрич. Кино вечеринка с просветителна тематика „ Нулев боклук “ провеждат в Центъра за отбрана на природата и животните в Добрич на 20 юли, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Началото на лятната кино вечер е в 18.00 часа. Организатори са Сдружение „ ДоброЖънци “. Събитието е част от поредност работилници и кино вечери измежду природата, обединени под името „ Зеленотопия “, които се организират с помощта на финансовата поддръжка на Община Добрич.
„ „ Зеленотопия “ е непринудено и взаимно начинание, което ДоброЖънци подехме, с цел да предизвикваме младежта на Добрич да се замисли за метода си на живот и следата, която оставя в околната среда. Очакваме всеки юноша, от 6 до 86 години, който се интересува от природосъобразния метод на живот, на 20 юли, вторник, от 18.30 часа в Центъра за отбрана на природата и животните! “, показват уредниците. Посетителите на събитието би трябвало да се подготвят за пикник с чашка в ръка, тъй като домакини и уредници почитат правилото на многократната приложимост.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР