Добриана Рабаджиева призна в интервю за dsport и Дарик радио,

...
Добриана Рабаджиева призна в интервю за dsport и Дарик радио,
Коментари Харесай

Добриана Рабаджиева: Не бях в националния заради бившето ръководство на федерацията

Добриана Рабаджиева призна в изявление за dsport и Дарик радио, че повода от 2017-а година насам да не е част от националния тим е била недоразумение с някогашния към този момент президент на федерацията инж. Данчо Лазаров и други хора от управлението.
 Доби Рабаджиева още веднъж ще играе в Китай
" Моята обстановка е такава, че завърших с националния тим преди 3 години. Вече описах. В Бразилия ме попитаха за какво не съм в националния тим. В България няколко години това се криеше, само че в последна сметка се разбра, че тогава имах сдърпване с някогашния президент на федерацията и с още няколко членове от федерацията. Аз взех решението сама за себе си, че откакто няма съгласие, по-добре да се разделим. Аз поисквам на девойките триумф, всичко най-хубаво и да бъдат здрави, и да показват България по най-хубавия метод. За страдание аз към този момент не съм част от тях, мога единствено да им се веселя ".
 Добриана Рабаджиева: Ако не бях си тръгнала от националния тим, може би нямаше да играя волейбол
Рабаджиева въпреки всичко не изключи опцията при новото управление в бъдеще да се завърне при " лъвиците ": " Имах диалог с Любо Ганев, обади ми се преди месец някъде, организирахме диалози. Нищо не се знаеше тогава, разбрахме се, че ще приказваме следващата година отново. Сега най-важното е да сме здрави. Имахме диалог. Не споделям не, защото доста неща са се трансформирали, само че на този стадий по този начин е най-добре за мен и съм взела вярното решение да не бъда там сега ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР