Добри организатори, мислители, дейци – това са само част от

...
Добри организатори, мислители, дейци – това са само част от
Коментари Харесай

Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

Добри уредници, мислители, дейци – това са единствено част от характерностите на слънчевите неподвижни знаци Лъв, Скорпион, Телец и Водолей. Те са опора за близките и съединителен център на всичко значимо в живота.

Лъв

 Зодия Лъв

Огнената им същина ги въодушевява за всичко, което вършат. Обичат да работят, да провеждат и да се изявяват съзидателно. Всяко тяхно деяние е за да бъдат оценени и уважавани от близките. Висшата форма на благодарност за тях е хвалбата. Не обичат да са подчинени, защото постоянно знаят по какъв начин да постъпват.

Идеите и фантазиите им са огромни и най-после съумяват да се утвърдят на занятие, където геният им се цени и бива заплатен по достолепие. Имат огромно самочувствие, което подсигурява голям триумф. Изпитват неотменима нужда от независимост, с цел да покажат на близките какъв брой мъдри са и на какво са способни.

 Скорпион

Скорпион

Водата ги кара да търсят дълбоко. В каквато и специалност да се изявяват, те се гмуркат в нея и ѝ се отдават напълно. Опитват се да опознаят всичко в елементи, с цел да употребяват това знание в бъдеще. Скорпионът има способността да държи всичко под око. А даже нещо да успее да убегне от орловия му взор, той го усеща със мощно развитата си проницателност и вътрешен глас.

В специалността си постоянно покриват свои лични критерии за съвършенство, което ги прави подобаващи за действия, в които се изявяват независимо. Залагат единствено на личния си метод, на мощно развитата си заложба да изследват всичко, до което се допрян, и не обичат да слага мнението им под въпрос.

Рядко дават воля на възприятията си и са склонни да потискат недоволството си. Когато усетят, че нещата минават границата обаче, те демонстрират изрично, че или ще стане, както те желаят, или ще изоставен. Не се опасяват да стартират всичко от нулата, без значение в какъв интервал от живота си се намират.

 Телец

Телец

Земният знак разрешава на тази зодия да обмисля всички обстоятелства и претегля всички плюсове и минуси, преди да предприеме каквото и да било. Успяват в инициативи, в които би трябвало да обуздават импулсивното държание на другите. Обичат сами да градят основите за бъдещето си. В стихията им е заложено да основават империи и корпорации. Влекат ги инициативи, които се разрастват, като компании, банки, ферми и други.

Водолей

 Водолей

Нуждата от нови хрумвания от Въздуха в композиция със стабилността на неподвижния знак вършат Водолея много внимателен и пореден. В живота си цени най-вече другарствата, които се стреми да резервира до живот. Когато се концентрира в дадена област, няма нищо, което да може да го разубеди.

Всяко негово деяние е разследване на богатия му разсъдък, смесен със успокоение. Добри уредници са, стига всичко да става по този начин, както те кажат. Изключително истински, те са още обаятелни, необятно скроени и общителни, въобще - желана компания от всеки.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР