Добри новини за малкия Гоги от Варна сподели неговият баща,

...
Добри новини за малкия Гоги от Варна сподели неговият баща,
Коментари Харесай

Страхотна вест! Гого от Варна стисна пръста на мама

Добри вести за дребния Гоги от Варна показа неговият татко, оповестява. Ето и какво написа той в обществените мрежи:

“Здравейте благи хора! След изключителни инциденти, нашето слънчице, Гоги е към този момент в сигурни ръце! В момента се намира в интензивното поделение на болничното заведение АджиБадем сити клиник в Истанбул.

Правят му се проучвания, въз основата на които ще се избере най – положителното лекуване! Искам да  благодаря, на всички вас, които отворихте душите и сърцата си за него! Благодарение на Върховен административен съд, се завърна вярата ни в хората!

Гоги усеща поддръжката ви и продължава да се бори!

Не знаем, какъв брой време ще продължи тази борба и какъв брой средства ще са нужни, само че считам,че към този момент набраните средства са задоволителни. Ще държа всички ви в течение по какъв начин върви лекуването на нашето ангелче. Нека Бог да ви благослови! ”, показа Владимир Диамандиев преди три дни.

Преди минути информация за дребния воин даде и Владислав Николов от “Аз имам вяра и оказвам помощ ”, който разяснява следното:

“Приятелиии! Прекрасни вести!

Гоги (5-месечното бебе от Варна с гърчовете и тежката епилепсия), който отпътува по неотложност за лекуване в Турция преди няколко дни е по-добре!

Преди минути ми писа неговата майка с прелестните нови, че през днешния ден той й е стискал пръста и е бил доста деен след толкоз дни в които беше замаян!

Продължават проучванията с които да се откри неговото следващо и изрично лекуване!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР