Добре познатата от екрана журналистка Галя Щърбева се завръща в

...
Добре познатата от екрана журналистка Галя Щърбева се завръща в
Коментари Харесай

Галя Щърбева се завръща в Нова телевизия

Добре познатата от екрана журналистка Галя Щърбева се завръща в ефира на Нова телевизия.

Слуховете я пращаха в БТВ, само че в последна сметка тя се завръща в медията, откъдето бе съкратена преди две години.

Тя е следващото лице на малкия екран, което още веднъж ще бъде на екран в медията наред с нейната другарка Лора Крумова, водещата на "Събуди се " Марина Цекова и Мира Иванова.

Щърбева възобновява документалната си поредност "Да хванеш гората “ на 12 септември в ефира на NOVA. Предаването с основни герои българи и чужденци, избрали да изоставен градския живот и да преоткрият българското село, ще се излъчва всяка неделя от 16:00 часа. Авторският формат ще споделя всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се откри нов път към щастието.

Зрителите ще видят съвременни хора със модерни специалности – IT експерти, банкери, графични дизайнери и други, които се отхвърлят от удобствата на огромния град, с цел да скочат в незнайното и да влагат средства и старания в изцяло разнообразни действия като земеделие, селски туризъм, отглеждане на животни и други още по-нестандартни инициативи.

Галя Щърбева ще запознае феновете с хора, които отглеждат децата си надалеч от градския звук, с цел да върнат чувството си за първокласен живот, покрай природата.

"Радвам се, че Галя Щърбева още веднъж е част от най-силния журналистически екип. Сигурен съм, че с богатия си ефирен опит и умеенето да споделя увлекателно човешки истории, зрителският интерес към авторското ѝ предаване ще бъде огромен. Чрез героите на предаването ще дадем опция и на телевизионната публика за глътка чист въздух в неделя следобяд “ - разяснява Илия Дафов, основен продуцент "Новини и настоящи излъчвания “ в Нова.

"Да хванеш гората “ в началото започва като графа в уикенд формата "Събуди се “ през 2017 година. Щастлива съм, че през новия ефирен сезон на NOVA този план ще се развие като настрана предаване, тъй като историите в него заслужават да се чуят и видят през днешния ден. Предполагам всеки от нас в някакъв миг си е помислял дали да не "хване гората “ – сподели Галя Щърбева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР