Добре известната причина, поради която Том Круз се превърна в

...
Добре известната причина, поради която Том Круз се превърна в
Коментари Харесай

Том Круз и кокосовата торта, която изпраща на колегите си всяка година около Коледа

Добре известната причина, заради която Том Круз се трансформира в холивудска легенда, е актьорският му гений. Друго, което го прави именит, и то по-специално измежду сътрудниците му, е коледният подарък, който им изпраща всяка година по това време.

Става въпрос за по този начин известната " торта Том Круз " - бяла шоколадово-кокосова торта, дело на калифорнийската Doan`s Bakery.

Създадена още през 1984 година от основателката на пекарната Карън Доан, тортата се прави с късчета бял шоколад, пласт глазура от крема сирене и кокосови стърготини от горната страна. Цената на една цяла торта е 125 $, само че това очевидно не съставлява какъвто и да било проблем за бюджета на артиста.

Знае се, че Том Круз има лист от звезди, на които изпраща сладкото прелъщение всяка година преди Коледа. През 2022 година по време на The Jennifer Hudson Show сътрудника му от  " Топ Гън: Маверик "  Глен Пауъл разкрива, че всеки, който е работил с Том Круз, получава от " неговата " торта.

" С течение на времето това се трансформира в световна интервенция, при която всяка Коледа той изпраща може би по хиляди ", добавя артистът. По думите му кокосовата " торта Том Круз " е " най-вкусната ", която в миналото е опитвал. Освен това тя идва луксозно опакована и с картичка, която гласи: " С най-топли пожелания за празниците. Том Круз. "

Интересно е обаче, че се счита, че самият Том Круз в никакъв случай не е опитвал тортата. Или най-малко по този начин твърди известният американски комедиант и водещ Джеймс Кордън.

И още един любопитен факт. Според Sun през 2021 година артистът е изпратил цели 300 торти с частен аероплан от Лос Анджелис до Лондон за сътрудниците си и екипа на  " Мисията невъзможна ".

Сред звездите, за които се знае, че получават коледната кокосова торта, са Роузи О`Донъл, Том Ханкс, Джон Хам, Анджела Басет, сестрите Ел и Дакота Фанинг, Кирстен Дънст, Майлс Телър, Коби Смолдърс, Кари Елуис и Кортни Ванс, написа New York Post.

Брук Шийлдс например също за известно време е в листата за " тортата Том Круз ". Когато обаче през 2005 година споделя, че е взимала антидепресанти след раждането на първото си дете, артистът стопира да ѝ изпраща коледния подарък. Двамата въпреки всичко оправят връзките си и година по-късно Шийлдс е поканена на сватбата му с Кейти Холмс. Въпреки това обаче Том Круз по този начин и не я връща към листата.

" Искам да се върна в листата за тортата. Това е най-хубавата торта. Том, би трябвало да се върна ", споделя Брук Шийлдс в свое интервю за People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР