Добре е да се каже, че имаме кандидатура на жена

...
Добре е да се каже, че имаме кандидатура на жена
Коментари Харесай

Евелина Христова: Мария Габриел oлицетворява всички ценности и посоки, към които и ПП-ДБ се стремят

„ Добре е да се каже, че имаме кандидатура на жена за министър-председател. Самата Мария Габриел е с доста необятен европейски опит. От 2009 година е представител на България в Европейския парламент, а от 2019 година е еврокомисар и е комисар с добър имидж “. Това съобщи в изявление за БГНЕС докторът по политология, магистър по маркетинг, реклама и ПР, и учител в Нов български университет Евелина Христова.

„ Хубаво е, като се ръководи страна, това да е човек, който има опит в политиката. Тази кандидатура е допустимо най-подходящата. Дамата е отвън тясно политическия живот на страната към този момент повече от 10 години, в този смисъл правя оценка високо тази кандидатура “, сподели още Евелина Христова, след което посочи, че на Политическа партия – Демократична България им се предлага фигура, която в доста огромна степен въплъщава всички полезности и направления, към които и те се стремят – това са Шенген, Еврозоната, изобщо нашата цялостна посока на придвижване във връзка с Европейски Съюз.

„ Опитът за разговор по този метод е доста съществено деклариран от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, по тази причина може би е добре да помислят съществено дали не биха били склонни да вземат участие в такива диалози. Предстоят срещи, уповавам се да са обществени, тъй че това, което следва да чуем, ще бъде доста значимо, тъй като като бъде връчен мандатът на 15 май, ще има време да се проведат някакви градивни диалози, уповавам се. По-добре е да има по-широко подкрепено държавно управление, с цел да бъдат оптимално показани всички гласоподаватели “, сподели още Евелина Христова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР