Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Мократа поръчка на Антъни Хопкинс и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Да обезвредиш стрелите



Rag'n'Bone Man ни дава още една хапка от албума си преди “Life By Misadventure” да излезе на 7 май. За разлика от енергичния първи сингъл “All You Ever Wanted” (), “Fall in Love Again” е прочувствена балада. В нея британецът споделя за стените, издигнати след любовно отчаяние.

Пътуване във времето



Вярна на правилото, че един актьор би трябвало да има творенията си, Тейлър Суифт стартира с презаписването на първите си шест албума. “Fearless” се чака да излезе през април, а новото му издание ще включва и песни, които не са съумели да станат част от музикалната сбирка, когато тя се появява през 2008 година Едно от тези части е “You All Over Me” , прясно записано дружно с изпълнителката Марън Морис . Макар и да носи от атмосферата на “Fearless” , по звучене песента припомня и на последните два албума на Суифт, трансформирайки новото остаряло заглавие в капсула на времето.

Раздяла с ария



Миналият вторник ни напусна Татяна Лолова , а два дни по-късно беше публикуван последният план с присъединяване на неуморната актриса. „ Любов “ е част от поредицата „ Пеещи актьори “ на продуцента Игор Марковски. Партньор на театралната легенда тук е Орлин Горанов , само че вместо формален клип, който е трябвало да бъде сниман в края на март, за това видео са употребявани фрагменти от записа на песента през февруари - въпреки всичко усмивките и геният съумяват да надживеят гибелта.

КИНО

Нови супергероини



След свръхестествено събитие някои поданици на Лондон от викторианската ера се разсънват с необикновени способности. Тези човеци, наричани още Засегнатитие и най-много дами , са считани за опасност - по този начин не след дълго стартира издирването им за да бъдат унищожени. Част от тях обаче ще се опитат да защитят останалите, смятайки че дружно могат да трансформират света към по-добро. Дали ще съумеят, можем да разберем от новия сериал на HBO „ Невъзможните “ , който ще е разполагаем у нас от 12 април.

Опасна мистерия



В престъпния трилър „ The Virtuoso” се срещаме с професионален палач (Ансън Маунт) , който поема нова поръчка от своя мистериозен началник (Антъни Хопкинс) . За нея обаче разполага единствено с време и място, на което да открие целта си . В крайпътен ресторант наемникът би трябвало да я разграничи сред няколко благоприятни условия, в това число локален шериф (Дейвид Морс). Междувременно запознанството с привлекателна локална сервитьорка (Аби Корниш) заплашва задачата , а събитията ескалират дружно със съспенса.

Втори късмет



Продължението на „ Отряд самоубийци “ буди по-големи очаквания измежду почитателите поради режисьора Джеймс Гън („ Пазители на галактиката “). За повторно някои от най-опасните злодеи от комиксите на DC се събират, изведени от пандиза и наети от загадка държавна организация – този път за загадка задача, която ще ги води на остров. Освен остарели познати като Марго Роби в ролята на Харли Куин и Виола Дейвис като сътрудник Аманда Уолър и други, към тима се причисляват още Идрис Елба, Джон Сина, Нейтън Филиън и даже Силвестър Сталоун с гласа на акулата Кинг Шарк.

ОЩЕ

Филм, от който не желаеме да излизаме



Пандемията кара стилните къщи да бъдат все по-креативни в представянето на новите си сбирки, а Ralph Lauren не прави изключение. Вдъхновението зад пролетните модели за 2021 година виждаме в 20-минутно видео шоу , снимано в магазина на стилната къща в Бевърли Хилс. Черно-белите фрагменти и музикалните осъществявания на Жанел Моне ни придвижват във филм ноар , до момента в който певицата редува класики от предишния век със свои авторски части и трансформира плана “All or Nothing at All” в същинска приятност.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР