Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Новата любовна история на Даян Кийтън, епичната експедиция на Джордж Клуни и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Избягай с него



Хари Стайлс продължава да избавя 2020 година за своите почитатели, този път с петия сингъл от албума си “Fine Line”. “Golden” звучи като идеалното парче за слушане в колата, до момента в който караш против златния залез…в инди поп/софт рок песента някогашният член на One Direction пее за любовта като противоотрова, а във видеото тича, кара и се гмурка на воля край Амалфийския бряг.

Нова светлина



Оставаме на „ златна “ вълна с следващата порция от новия албум на Палома Фейт. Музикалната сбирка на англичанката “Infinite Things” следва да излезе на 13 ноември, а песента си “Gold” тя разказва като „ честване на живота “. Кадрите от клипа го потвърждават, а по време на фотосите тя има още един мотив за празнуване – по това време към този момент е бременна в третия месец.

Вълни от носталгия



Класическа доза Сам Смит чуваме в новия му сингъл “Kids Again”. Изпълнителят издаде новия си албум “Love Goes” в петък, а тук ни потапя в сладко-горчива потиснатост по отминалите безгрижни дни, които няма по какъв начин да се върнат. Мястото на видеото е увеселителния парк на морския Брайтън, където Смит споделя историята за първата обич.

КИНО

Въпрос на оцеляване



След като режисира минисериала „ Параграф 22 “, Джордж Клуни още веднъж записва наличие по едно и също време пред и зад камера. Той режисира новия филм на Netflix “The Midnight Sky”, където ще го забележим и в основната роля на учения Августун, който води уединен живот в Арктика. Пост-апокалиптичният сюжет наблюдава и екип от астронавти, на които героят ще се опита да помогне преди да се завърнат на опостушената ни планета.

Сватбени произшествия



Романтичната комедия “Love, Weddings & Other Disasters” сплотява историите на няколко лица, които ги свързва планирането на сватбени тържества. Сред тях е претенциозен уредник и вдовец (Джеръми Айрънс), чиито деца му уреждат среща с незряща дама на неговата възраст (Даян Кийтън). В останалите функции ще забележим още Маги Грейс, Джеси Маккартни и други

Размяна на местата



Дрю Баримор е Кенди Блек – комедийна актриса и фаворитка на Америка, чийто темперамент в един миг ѝ печели неприятна известност. За да почисти имиджа си, под прожекторите се завръща не тя, а дубльорката ѝ (отново изиграна от Баримор), която всички заобикват даже повече. Дали това ще е ново начало за Кенди и ще бъде ли тя подготвена за него, откакто е прекарала задоволително време, укривайки се от света?

ОЩЕ

До Луната и назад



Главна героиня в новата рекламна акция на Chanel за емблематичния мирис му N°5 е Марион Котияр. Френската актриса и носителка на „ Оскар “ ни води на едноминутно странствуване оттатък границите на планетата ни, политайки в танц дружно с балетиста Жереми Белингар, до момента в който звучи кавър на песента “Team” на Lorde. Сред златен пращец и мистериозен искра от стилната къща още веднъж потвърждават, че парфюмът е в прекарването.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР