Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Нов живот за стара песен на Уитни Хюстън, завръщането на Ангелите на Чарли и морската приказка на Графа и Белослава

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Нов живот



DJ Kygo връща гласа на Уитни Хюстън още веднъж в музикалния ефир с ремикс на “Higher Love”. Оригиналната ария на Стив Уинууд е употребена за кавър от починалата певица, който излиза единствено като бонус трак в японското издание на албума ѝ от 1990 година “I’m Your Baby Tonight”. След като представители на Уитни са се свързали с Kygo, през днешния ден шлагерът придобива ново звучене, което ще „ придвижи музикалното ѝ завещание за младите генерации отсега нататък “, споделя се в формалното изказване.

Неоново продължение



“Coming In Hot” е втора глава от приключенията на Адам Ламбърт “Velvet” (кръстени на идния албум на изпълнителя), които започнаха през май. Със същия седемдесетарски дух, малко повече фънк и бас, изпълнителят споделя за изкушението, на което не може да устои. А коя е мистериозната героиня в клипа, може би ще разберем от идната част.

Сладко солено реге



Три години след предходното им взаимно парче „ Сън “ Графа и Белослава направиха летен подарък със своето „ Да “. В песента, която е част от новия албум на Влади Ампов „ Страничен наблюдаващ “, се преплитат реге и фюжън, а текстът е дело и на двамата. Освен че видеото е снимано в красивото село Лозенец, влюбените в него са същинска двойка, която в фактически се венча, с помощта на концепцията на двамата реализатори за клипа.

КИНО

Новите ангели



Още едно именито заглавие намира нов живот на огромния екран тази година. „ Ангелите на Чарли “ идва през ноември със свежо трио: дебютантката Ела Балинска, Кристен Стюарт (която познавате най-вече поради „ Здрач “ и е време да попълните пропуските) и Наоми Скот (принцеса Ясмин в новия „ Аладин “). Елизабет Банкс като женския вид на Босли (която също режисира, написа и продуцира филма) събира Джейн, Сабина и Елена, с цел да спасят революционна технология от неверните ръце. Заради чувството за същинска женска мощ от филмовия откъс и песента, която записват Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей за кино лентата, се надяваме да ни чака нова класика.

Двама гении на война



Звезден състав ни чака във „ Война за светлина “, който споделя за конкуренцията от XIX в. сред двете съществени фигури, борещи се за превъзходство в електричеството. Когато осъзнават, че гениалните им решения няма да са задоволителни, двамата стартират да играят отвън разпоредбите, до момента в който не се разгласи победител. От едната страна на спора е Бенедикт Къмбърбач като Томас Едисън против Майкъл Шанън в ролята на Джордж Уестингхаус. Към тях се причисляват още имена като Никалъс Хоулт („ Х-Мен “, „ Фаворитката “, „ Толкин “), Том Холанд („ Спайдърмен “) и други

Опасно привличане



Рой Кортни е професионален лъжец, който се среща с вдовицата Бети Маклиш онлайн. Това, което той търси обаче, не е любов, а нейните 3 милиона $. Докато тя стартира да се привързва от ден на ден към него, мошеникът също не остава апатичен, а това в никакъв случай не е добре за професионалиста. Сюжетът на трилъра „ Добрият измамник “ сме чували и преди, само че ще чакаме поради присъединяване на Хелън Мирън и Иън МакКелън в основните функции.

ОЩЕ

Когато животът имитира изкуство



Ако и вие като дребни сте си мечтали да живеете в някой минал век, несъмнено ще ви се прииска тогава да сте срещнали Зак Маклауд Пинсънт. Той е англичанин на 25, който признава, че от 14-годишен не облича никакви модерни облекла и не се тормози да носи облекла в стила на Викторианската ера. Наречете това търсене на внимание, само че Зак е ходеща реклама на личния си бизнес с шиене на исторически костюми, а наподобява и благополучен човек, предан до дъно на своя поминък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР