Добра и лоша новина за пострадалия мъж с гипсиран крак

...
Добра и лоша новина за пострадалия мъж с гипсиран крак
Коментари Харесай

Спасиха го! Дядо Пенчо от Несебър ще живее, но ще му ампутират крака

Добра и неприятна вест за потърпевшия мъж с гипсиран крайник в Несебър, за който ви разказахме по-рано през днешния ден.

На мъжа е отказана помощ поради липса на платени здравни осигуровки, а положението на крайници му не стопира да се утежнява, което заплашва живота му.

Местни хора с дорби сърца подадоха ръка на бездомника. Те са създали всичко допустимо, с цел да няма тежки последици за мъжа.

Дядо Пенчо, както му викат, ще получи нужната помощ гратис, само че за жалост няма по какъв начин да се избегне ампутацията на крайници му. За това заяви.

" Дядо Пенчо нощес беше настанен в болничното заведение. Кракът му е строшен на три места и има дупка на глезена. За страдание не могат да го спасят и ще би трябвало да го ампутират. Операцията ще бъде на следващия ден. Безплатна ще бъде, единствено трябваше да се купят някои консумативи, Ангел Маджуров през днешния ден ги занесе. Оставила съм моя телефон в болничното заведение да ми звънят при потребност. Утре отново ще се обадя да схвана по какъв начин вървят нещата. Специални благодарности на Полиция, следователи и лекари, от които получихме цялостно подпомагане, както и на всички ЧОВЕЦИ, които се интересуват от положението му и демонстрират голямо предпочитание да оказват помощ! ", отбелязва Краева.

Потребилите похвали напъните на доброволците, само че съгласно някои е добре да се изиска и второ мнение.

" Би било добре, в случай че има опция за второ мнение. На мой Познат му се случи същото в Бургас, само че различен доктор беше на друго мнение и се избави от отрязване. ", написа Диана В.



 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР