Добър резултат на изборите има коалиция "Изправи се. Мутри вън"

...
Добър резултат на изборите има коалиция "Изправи се. Мутри вън"
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Бойко Борисов се плаши от ревизия на неговото управление

Добър резултат на изборите има коалиция "Изправи се. Мутри вън ", има безапелационен знак, че се чака смяна - дали е в вярната посока, не се знае, само че през вчерашния ден социологът Андрей Райчев сподели, че след Царя Симеон Сакскобургготски хората започнаха да търсят някой като себе си, до тогава търсиха някой повече от тях. Това разяснява пред бТВ Татяна Дончева, лидерът на варненската листа на "Изправи се Мутри вън " и водач на "Движение 21 ".
Тя посочи, че би трябвало да се довърши броенето на бюлетините в София и Пловдив.
"Гледахме по какъв начин броят бюлетини в Америка, а не можем да забележим в България, това, което е измислило ЦИК, което няма общо със закона. Законът планува предаването на протоколите да бъде следено от претенденти, само че ЦИК е приел решение, с което е лимитирал това в несъгласие със закона, нощес Мая Манолова се бори като Давид с Голиат, с цел да влязат двама души през нощта, само че тази заран те са отишли на работа и се оказва, че не са позволили никой ", разясни водачът на "Движение 21 ".
"Това е стъпка да се види какво се написа в протоколите, сътрудниците от Българска социалистическа партия, Слави Трифонов и Демократична България схващат, че паралелното преброяване не парира опцията да се манипулират протоколи, което се случва сега ", безапелационна е Дончева.
На въпрос дали се чака тази настройка в Народното събрание, която тя е изброила - "Изправи се. Мутри вън ", Слави Трифонов и Демократична България, Дончева отговори: " Конфигурации не си съчинявайте, които не съществуват. Това са обединения, които имат интерес от тъкмо преброяване и нямат надзор върху процеса. "
"Вижда се, че чувалите са отворени, където са отворени, където има предадени празни протоколи, има видеа ", уточни Татяна Дончева.
"Едно е да са сбъркани в неправилни графи и да се пипа върху общия брой дали своят вот и да се прави от тримата души, а не пред комисия, при безспорна необщителност. София, Пловдив, Варна, Бургас - са огромни източници на гласове и броенето би трябвало да бъде изконтролирано ", счита Татяна Дончева.
Дончева разяснява, че има срив в ГЕРБ и за Бойко Борисов това не е без значение - дали той може да сформира държавно управление и да похарчи парите, които се задават. Тя проучва две фрази, които са я впечатлили от вчерашното му изказване в Банкя: "Едното - "Ако хора от ГЕРБ тръгнат да ви преследват като чакали, знаете ли какво ще ви се случи? " и второто, което е добавка към първото - отношението към проверката на неговото ръководство, което го и плаши: "Предлагам ви мир, тъй като в случай че ГЕРБ тръгне да ви преследва като чакали, ще видите какво ще ви се случи. "
И още: Дончева счита, че тяхната групировка ще влезе с минимум депутати. "Налага се изводът, че ще получи мандат ГЕРБ, само че дали ще го оползотвори ще зависи от дребните политически сили ", сподели политикът и добави, че за тях "няма формула кабинет непременно ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР