Добър жест на полицаи от столичното 4 РУ трогна стотици

...
Добър жест на полицаи от столичното 4 РУ трогна стотици
Коментари Харесай

Полицаи блокираха булевард и впечатлиха хиляди с действията си

Добър жест на служители на реда от столичното 4 районно управление (на МВР) трогна стотици консуматори в обществените мрежи. Униформените са се притекли на помощ на продавачка на сувенири, които са били разпилени от мощния вятър.

" Преди малко на бул. " Черни връх " в София вятърът разпиля сувенирите, които продаваше една жена по случай празника. Патрул на 04 РПУ спря придвижването и чиновниците започнаха да оказват помощ на дамата да събере стоката си.

Една видимо дребна преживелица, само че не напълно. А можеше да продължат и колите да смачкат всичко. Освен положителни експерти, българските служители на реда са и положителни хора. Ако някой се разпознае - поздравления! Малък жест, само че доста значим! ", споделя Християна Гърлянова.

Публикацията и бе засипана с хиляди лайкове и бе споделяна на стотици пъти.

Похвалите за униформените са десетки.

" Респект за момчетата, дано чуваме повече такива вести ", написа М. Иванова.

" Браво! Писнало ми е да чувам обиди по адрес на полицейските чиновници. За хората в профил е елементарно да пуснат тв приемника и всекидневно да слушат пропагандата, която им се натяква по адрес на служителите на реда. Само, когато облекат униформата, тогава ще схванат отговорността и риска, който носи тя със себе си. Тази постъпка никога не е маловажна, а е почтена за подучване! ", безапелационна е Маргарита С.

Не липсваха и припомняния към издънки на родната полицията, само че те бързо биваха опровергавани с израза - " във всяко стадо си има черни овце. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР