Добър ден, уважаеми които още сте останали и можете да

...
Добър ден, уважаеми които още сте останали и можете да
Коментари Харесай

Да, бе, да новините – емисия 3717*

Добър ден, уважаеми които още сте останали и можете да четете! Следва специфичната емисия от настоящи престъпни и политически вести на 31 юли, 2017 година!
За следващ ден статистиката сочи липса на престъпност от минус безконечност! Тенденцията се резервира, откакто понижението стартира в края на юли, 2017 година! Тогава в България се случиха последните престъпни закононарушения – потресаващото самоубийство, при което жертвата се самозастреля с шест патрона в сърцето и главата, като остави следсмъртно писмо, обясняващо случилото се. За да е несъмнено, че писмото няма да бъде изгубено, вярното куче-пазач на трагично починалия предприемач го пази и го съобщи на полицията три дни по-късно, тъй като се било уплело в каишката си и му трябвало време да я разплете, а също така не е схванало последната повеля на стопанина си и е заровило револвера, с който е осъществено самоубийството, бъркайки го за кокал (бел. ред. - било е доста гладно, по това време в България към момента има финансов недостиг, въпреки и малък), вместо да го занесе в най-близкото полицейско ръководство.
Статистиката отпреди 1700 години сочи и побой, оголен от Министерство на вътрешните работи. Побоят над нотатиус с дългогодишна процедура и щерка ѝ е нанесен от водещия на утринния блок на Българска национална телевизия по това време, който просто е търсел отговори на въпросите си, само че юристките най-безсрамно не са му ги дали и отвърнали с юмруци! Поради общоизвестните усложнения на дамите във връзка с пространствената ориентировка обаче се получил резултатът на севернокорейска балистична ракета - юмруците им поразили всички цели в обсег, което довело до банкет в болничното заведение и за жертви, и за нападатели. Кои са жертвите и кои - нападателите, зависи от това на коя медия обръщате внимание!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР