До този момент така и не получих информацията кой точно

...
До този момент така и не получих информацията кой точно
Коментари Харесай

”Борисов-3” се провали с гръм и трясък в кандидатстването ни за ЕМА

До този миг по този начин и не получих информацията кой тъкмо подаде кандидатурата на София за ЕМА, кой отговаряше като екип за нейното правене. Излиза по този начин, че едни служители са сътворили пасквил. Това сподели магистър-фармацевт Антон Вълев от Националната аптечна камара. Както Фрогнюз към този момент писа, кандидатурата на София за хазаин на Европейската организация по медикаментите (ЕМА) е оценена най-ниско измежду всички 19 изпратени кандидатури. Това демонстрира вътрешно изследване на организацията, изпратено до Европейската комисия.

Сега хората от сектора, които се надяваха да имаме посланичество на европейска организация са потресени от резултата. Според тях има два разновидността с цел да стигне дотук:

Първият е, че за следващ път сме се показали " по нашенски ". Вторият, изпратили сме фиктивна кандидатура, тъй като в огромното политическо придумване някой е споделил " подайте едни документи, няма да спечелите, само че ще ви дадем друго.

Антон Вълев твърди пред телевизия " България он ер ", че вътрешният отчет на Европейската организация по кандидатурите е изработен напълно на база на подадената документи.

" Има единствено два критерия, които са оценени с обща информация, всичко друго е въз основата на подадените сведения. Излиза по този начин, че от страна на българската страна в действителност нищо не е подадено ", безапелационен бе Вълев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР