До сутринта времето ще бъде ясно. Ще духа слаб до

...
До сутринта времето ще бъде ясно. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Чака ни дъжд. Не излизайте без чадър

До сутринта времето ще бъде ясно. Ще духа слаб до сдържан вятър запад-северозапад. През деня ще е най-вече слънчево, само че още преди обяд над Западна България и Родопската област ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там към и следобяд ще превали и прегърми.

Ще духа сдържан, краткотрайно до мощен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°, в крайните югозападни региони до 36°, в София 28°-29°.

Над планините ще доминира слънчево време, само че към и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в масивите от западната половина от страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан, най-вече запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР