До сутринта валежите ще спрат. От север облачността ще се

...
До сутринта валежите ще спрат. От север облачността ще се
Коментари Харесай

Валежите спират, топлото плавно се завръща

До сутринта преваляванията ще спрат. От север облачността ще се раздира и денем над по-голямата част от страната краткотрайно ще намалява; забележителна ще се задържи до обяд над доста региони в Южна България. Минимални температури - най-вече сред 1° и 6°, оптимални - сред 13° и 18°, малко по-ниски по Черноморието.

По Черноморието облачността ще бъде променлива. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 11° и 13°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините от север облачността ще се разкъсва; забележителна ще се задържи над планинските масиви в Югозападна България и там сутринта към момента ще превалява слаб сняг. Вятърът ще бъде най-вече сдържан, от изток-североизток. Максимална температура на надморска височина 1200 метра – към 5°, на 2000 метра – минус 1°.

През идващите дни ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни след обяд, без превалявания. Вятърът ще е слаб, в четвъртък и петък от изток, в събота - от югозапад-запад. Температурите постепенно ще се покачват и в събота минималните ще са сред 5° и 10°, а оптималните - сред 18° и 23°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР