До старта на европейското първенство по футбол остават часове и

...
До старта на европейското първенство по футбол остават часове и
Коментари Харесай

Спортните звезди на България с фаворит за шампион на Евро 2020!

До старта на европейското състезание по футбол остават часове и предстартовата тресчица е налице. Както съвсем постоянно, и този път водещите футболни сили на Стария континент са любимци за европейската купа, която сега е владеене на Португалия. Часове преди началото на Евро 2020, което бе отсрочено с година поради пандемията от Коронавирус, любимец на множеството експерти е Франция, следвана от Англия, Белгия, Германия, Испания и Италия.

Част от направиха своите прогнози и по-скоро споделиха както упованията си кой ще е новият европейски първенец, по този начин и своите желания за обичан тим.

Легендата на Лудогорец и към този момент сегашен футболист на Пирин (Благоевград) Светослав Дяков поддържа „ адзурите “ на Роберто Манчини. „ Моите любимци за европейското състезание са Германия, Италия и Франция, като персонално аз ще притискам палци за Италия. Техен последовател съм от дребен. Разбира се, нашите съседи от Северна Македония – ужасно доста ще се веселя, в случай че бъдат изненадата на шампионата “, разяснява опитният полузащитник пред екипа на Букмейкър Рейтинги.

Златното ни момиче в художествената гимнастика Невяна Владинова, която към този момент е в ролята на вицепрезидент на федерацията, също е за Италия. „ Определено не съм най-върлия футболен почитател, само че даже аз имам любимец за това европейско състезание. По много основателни за мен и евентуално елементарни аргументи за вас това е Италия – боготворя тази страна, както и храната там... “, добавя Неви. И още по оста художествена гимнастика и футбол, допълваме желанието на красивото лице на спортната публицистика Флорина Иванова, която стиска палци за Италия, само че реалистично счита, че Франция е любимец за купата. „ Белгийците може да объркат сметките на топ тимовете, а Англия има страховит състав “, добавя Флорина.

От далечна Япония прогноза направи и някогашният стоманен защитник на Левски и националния тим Илиян Стоянов. „ Моят любимец е Италия. От дребен съм почитател на италианския футбол и по тази причина поддържам младия им отбор. Дано да завоюват европейската купа. “, сподели Коловати, като „ адзурите “ имат още един огромен почитател – последния международен първенец в българския бокс Детелин Далаклиев. Още един глас за италианците идва от някогашния емблематичен голмайстор на ЦСКА Стойко Сакалиев: „ Както постоянно залагам на адзурите – Forza Italia. Надявам се тази година да покажатн новото си лице, нов тим с доста огромен капацитет. “

Когато приказваме за Белгия, известният състезателен публицист и коментатор Ники Александров предвижда, че точно белгийците ще станат европейски първенци: „ Мисля, че тази генерация най-накрая би трябвало да стигне своята кулминация и за какво не това да се случи това лято. “

Треньорът на първенеца в баскетбола Левски Константин Папазов се оказа почитател на националния тим на Германия: „ Не че играят най-хубавия футбол сега, само че аз постоянно подкрепям националния тим на Германия, който постоянно е доказвал, че на огромни конгреси постоянно е подготвен за огромна борба и постоянно може да бъде минимум на край. Залагам за Германия. “ За Бундестима ще вика и футболният треньор Милен Радуканов, извел ЦСКА до Купата и Суперкупата на България през 2011 година.

Трима от най-големите любицми на публиката на ЦСКА от напълно близкото минало Велизар Димитров и Владимир Манчев поддържат Испания, до момента в който Тодор Янчев е за Франция. Освен от някогашния капитан на ЦСКА, „ петлите “ получават поддръжка от топ коментатора и доайен в спортната публицистика у нас Георги Попвасилев. Колегата му Борис Касабов е прочут почитател на Германия и немския футбол, само че „ Струва ми се, че безспорен любимец е Франция. Световният първенец изключително след връщането на Бензема в тима, дружно с Гризман и Мбапе, е най-големият любимец на шампионата. “
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР