До съвсем скоро нямаше вариант за родителите, които искат да

...
До съвсем скоро нямаше вариант за родителите, които искат да
Коментари Харесай

Варна: „Кетъринг за детски рожден ден“ все по популярно в държавните детски градини

До напълно скоро нямаше вид за родителите, които желаят да почерпят с торта или друга приготвена храна за рожден ден в детска градина. Внасянето на сходна храна за допълнение към празничния ден във държавните варненски забавачници е неразрешено.

Така във Варна набраха известност за празничния ден други други възможности - всевъзможни разновидности на картонени торти, пликове с пакетирани лакомства и играчки и други.

От няколко месеца обаче към този момент е налична нова опция, която набира все по – огромна известност.

Общинското дружество „ Училищно и столово хранене “, което на процедура е ангажирано с приготвянето на дневното меню за градините, предлага услугата „ Кетъринг за детски рожден ден “. Менюто и качеството на храната са съгласувани с Областна дирекция по сигурност на храните. Това оповестиха от предприятието за Moreto.net.

Услугата се предлага единствено за деца, посещаващи общинските детски градини. Идеята за въвеждането й поражда от желанието на екипа да способства за по-голяма наслада и забавление в този прелестен за всяко дете ден.
Обикновено кетърингът се сервира на децата със следобедната закуска. Може да включва разнообразни неща според от направения избор от предлаганото меню. Има опция за хапки, мишлета от варено яйце и маслини, сандвич „ цвете “ или „ калинка “, еклер със сирене и пипер, бутерка с месо или кашкавал, чашки със зеленчуци, а също и за сладки произведения като пандишпаново руло, кекс и целувки. Заявката би трябвало да е най-малко ден преди събитието. Цените в менюто варират от 25 стотинки до 24 лв.. Най – висока е цената на „ Веселото влакче “ от солети и краставици и моркови за 15 деца.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР