До полунощ облачността ще намалее и над страната ще преобладава

...
До полунощ облачността ще намалее и над страната ще преобладава
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето по Черноморието в първия ден на август?

До среднощ облачността ще намалее и над страната ще доминира ясно време.

Утре заран по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над северното крайбрежие и на обособени места там ще превали. Ще остане прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток и ще отслабва. Максималните температури ще бъдат 27°-31°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

На 1 август във Варна слънцето изгрява в 5:58 часа и залязва в 20:30 часа Продължителността на деня е 14 часа и 32 минути.

Сутринта във вътрешността на страната ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще има по-значителни, краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места, основно в североизточните региони ще превали. Ще остане прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, който на следващия ден вечерта ще отслабне. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 27° и 32°, в София - към 27°.

В планините сутринта ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Температурите ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 16°.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 19 мин. и залязва в 20 ч. и 46 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 26 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 42 мин и залязва в 22 ч. и 55 мин. Фаза на луната: четири дни преди първа четвърт
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР