До няколко дни ще достигнем пикът на епидемията, каза професор

...
До няколко дни ще достигнем пикът на епидемията, каза професор
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев каза кога ще е пикът на епидемията в България

 До няколко дни ще достигнем пикът на епидемията, сподели професор лекар Тодор Кантарджиев пред Българска национална телевизия. Мерките, които взехме се приложиха на време. Това забави системата, с цел да не се натовари, добави той. България стои добре в картината на разпространяване на ковид.

Според проф. Кантарджиев аргументите за дребното случаи на ковид у нас са " политическото решение " за взимане на ограниченията, както и ежедневните срещи на Националния шаб в Министерски съвет.

" Виждаме какво се прави в прилежащите страни и мога да ви кажа, че ограниченията, които взехме, не бяха крути, само че бяха в точния момент взети. По думите му в случай че има нарастване на случаите на ковид у нас, това ще е тъй като хората са подхванали пътувания към провинцията.

" За страдание един дребен % от българите направи по този начин, че откри метод да напусне София ". До една седмица се появяват признаците. Течене на нос, болежка в гърлото - това са първите признаци, които демонстрират, че хората би трябвало да бъдат изследвани. От неглижиране до суматоха виждаме при българите, сподели гостът в тв студиото. Затова би трябвало да защитим дихателните си пътища, по тази причина са въведени маските - да се носят на публични места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР