До няколко дни ще бъде представена предизборната програма на Продължаваме

...
До няколко дни ще бъде представена предизборната програма на Продължаваме
Коментари Харесай

`Продължаваме промяната` представя програмата си `до няколко дни` |

До няколко дни ще бъде показана предизборната стратегия на " Продължаваме промяната ", заяви пред БНР Яна Балникова от групировката на Асен Василев и Кирил Петков.

В момента се работи по програмата, тя ще е основана на нашите правила за почтеност и бистрота, добави Балникова.

Яна Балникова (досега длъжностен зам.-министър на икономиката) и Даниел Лорер (съветник на Кирил Петков) споделиха пред Националното радио още, че в предизборната им акция няма да има  " грозни нападки към останалите участници на политическата сцена ".

Балникова съобщи, че решението за влизането ѝ в политиката е стимулирано от потребността за смяна.

" Влизайки в министерството (на стопанската система - бел. ред.) видяхме, че приключването на парите в най-различни форми не се управлява (...) стоейки в министерството, видяхме, че нямаме какво толкоз да променим, а потребност от смяна има. Това беше и моето решение да направя идната крачка към " Продължаваме промяната ".

Лорер пък съобщи, че " България е страна с голям капацитет, само че той е безусловно разграбван в продължение на години ". Това е и съществена причина за решението му да се причисли към Петков и Василев.

Той прикани българските гласоподаватели да се доверят на " Продължаваме промяната ", защото те към този момент са видели на какво са способни. Според него през последните четири месеца те са се потвърдили.

Той разяснява и контракта за честност, в който главен принцип е прозрачността на приходи и банкови сметки.

Лорер съобщи още, че до дни брачната половинка му Виолета Лорер ще напусне поста си като зам.-министър на финансите. Той добави, че тя няма да се включва в партията на Петков и Василев.

Бившият консултант на Петков съобщи още, че се надява в идващия парламент да работят с " почтени и честни хора ", каквито имало във всички партии в Народно събрание.

Балникова и Лорер не потвърдиха еднопосочно. Те подчертаха още един път, че " сега се водят диалози с 5-6 партии ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР