До надпреварата за Гран При на Австралия във Формула 1

...
До надпреварата за Гран При на Австралия във Формула 1
Коментари Харесай

В Мелбърн тече трескава подготовка за Гран При на Австралия

До конкуренцията за Гран При на Австралия във Формула 1 остават повече от два месеца, само че в Мелбърн към този момент тече трескава подготовка за събитието.

Организаторите на надпреварата разгласиха видео в обществените мрежи, в което се вижда по какъв начин част от трибуните в региона на старт-финалната права към този момент стартират да добиват тип. На този стадий работата по построяването на самото трасе към момента не е почнала, само че се чака и това да се случи в най-скоро време.

И през тази година почитателите в Мелбърн ще имат достойнството да поддържат един собствен съотечественик в лицето на дебютанта на Макларън Оскар Пиастри, които заменя другия австралиец Дениъл Рикардо. Самият Рикардо също ще бъде в Мелбърн по време на спортния уикенд, в ролята си на трети и авариен водач на Ред Бул, като се чака той да се включи и в няколко промоционални събития към самото съревнование.
 В Австралия чакат нова рекордна посещаемост на Формула 1 В Австралия чакат нова рекордна посещаемост на Формула 1
Тазгодишното издание на Гран При на Австралия ще се организира от 31 март до 2 април, като „ Албърт Парк “ ще одобри третия старт за сезона във Формула 1. Шампионатът ще започва в Бахрейн на 5 март, а на 19 март ще бъде и конкуренцията за Гран При на Саудитска Арабия.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР