До момента през подготвителния период треньорът на Левски Петър Хубчев

...
До момента през подготвителния период треньорът на Левски Петър Хубчев
Коментари Харесай

Петър Хубчев сменя тактиката на Левски

До момента през подготвителния интервал треньорът на Левски Петър Хубчев нямаше опция да прави опити по време на контролните срещи. В първия лагер в Добринище той разполагаше с едвам 12 футболисти. В двете инспекции - с Република България Брагантино и Зенит нямаше по какъв начин да употребява две разнообразни единадесеторки.

В сряда " сините " направиха удар с привличането на австрийския нападател Дени Алар. С идването му се чака и Хубси да смени тактиката на отбора. През годините, с дребни изключения, столичани постоянно са играли 4-2-3-1, написа " Тема спорт ".

С съществуването на Алар и Станислав Костов в състава, а и твърдото предпочитание да бъде притеглен още един нападател, то Хубчев може да си разреши да наложи тактичност с двама на върха на нападението. Така Левски ще заиграе в скица 4-4-2. Така на терена ще са голмайсторът на отбора от предишния сезон и новото австрийско попълнение. През годините Костов е бил и на позицията зад централния нападател.

При вид с двама на върха ще се дублират Давиде Мариани и Франко Мазурек. Аржентинецът надали е притеглен, с цел да бъде опция на швейцареца, което ще рече, че Мариани ще бъде изместен на фланга. През предходната акция той игра на крилото в няколко дуела. В идващите дни се чака и още един флангови състезател.

От новите попълнения Янис Каргас дава поръчка за твърдо титулярно място. Очаква се първоначално гъркът да си партнира с Нуно Рейш, а когато бъде подготвен за игра, титуляр ще бъде Холмар Ейолфсон.

Вратарят Милан Миятович се показа превъзходно против Зенит и няма да е изненада, в случай че точно той е титуляр за Левски в формалните срещи. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР