До междинните избори в САЩ остават по-малко от две седмици.

...
До междинните избори в САЩ остават по-малко от две седмици.
Коментари Харесай

Американците ще подарят Украйна на Русия: Байдън ще бъде подкастрен на 8 ноември

До междинните избори в Съединени американски щати остават по-малко от две седмици. На 8 ноември ще бъдат определени всичките 435 депутати от Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати, както и 35 от 100-те членове на Сената. По същото време ще се проведат избори за губернатори в 36 щата и три територии. В резултат на разгорещени изборни борби Америка ще се промени доста, макар че президентът ще остане остарял още две години, в случай че не стартира импийчмънт, което е много евентуално.

Според съвсем всички прогнози преизбирането ще направи президента на Съединени американски щати Джо Байдън „ куцо пате “ – властта на демократите ще бъде лимитирана.

Американците ще санкционират [демократите] за от дълго време невижданата инфлация, действително почналата криза и плашещия растеж на престъпността. А също – за превръщането на Съединени американски щати в полицейска страна, „ просвета на анулацията “, провалена външна политика (Афганистан, Украйна, Русия, Саудитска Арабия, Китай).

Мнозина също упрекват демократите, че вследствие на нечестни избори сложиха в Белия дом болния Байдън, некадърен да извършва съответно отговорностите си, който ще седи там, в случай че нищо не се случи, още две години и от време на време ще заявява безумно предпочитание да се кандидатира за втори мандат.

Демократите в суматоха

През 2020 година благодарение на всеобща машинация демократите си осигуриха 222 места в Камарата на представителите против 213 за републиканците. В Сената, с помощта на същите способи, съотношението е 50 на 50, с решаващия глас на вицепрезидента Камала Харис.

Сега, съгласно социологическите изследвания, републиканците могат да разчитат на 225 места в долната камара (175 за демократите) и 52 в горната камара (48 за демократите).

Тенденцията е такава, че през последните дни демократите, които през лятото затвърдиха позициите си с помощта на подиграването им по доста характерен метод от Върховния съд, последователно губят известност и поддръжка. В щатите, в които те водеха цяло лято и бяха един до друг с републиканците през последните няколко месеца, последните дръпнаха напред на финалната линия.

Аризона, Невада, Джорджия, Охайо, Северна Каролина и няколко други щата наподобява се изплъзват от ръцете на демократите. Това признава даже фаворизиращото демократите издание Politiko.

" Най-голямата смяна пристигна от дамите, които се идентифицираха като самостоятелни гласоподаватели. През септември те дадоха преимущество на демократите с 14 % разлика. Сега самостоятелните дами са подкрепили републиканците с 18 % разлика - изумителен скок поради поляризацията на американския електорат и до каква степен демократите са се съсредоточили върху тази група и опасността, която републиканците съставляват за правата на абортите ", написа ляволибералният New York Times с неразбиране.

Абортът не оказа помощ.

Да, демократите бяха уверени, че решението на Върховния съд през юни, което анулира съвсем 50-годишно решение, че федералните държавни управления подсигуряват „ правата на дамите “ по отношение на абортите, ще им помогне доста в този момент.

Това, което някогашният президент Доналд Тръмп и неговите доближени нарекоха „ Божието решение “, макар че знаеха, че това решение не им е политически преференциално, беше остро наказано и забъркано с нечистотия от техните съперници от Демократическата партия.

Твърди се, че дамите са били лишени от правото на " тъждество и независимост " и " надзор върху личните си тела ". В същото време демократите бяха наясно, че това може доста да им помогне при преизбирането през ноември с помощта на гласовете на демократичните гласоподаватели.

Един от съдиите във Върховния съд също сплаши перверзнициje с вероятността за преразглеждане на прецедентите, които пазят еднополовите бракове и достъпа до контрацептиви, предизвиквайки нови крясъци от левицата и демократичната общност, че идва краят на света и триумфът на мракобесието в Съединените щати.

Проработи до известна степен, само че демократите разчитаха на повече. Страшно проваляне няма да има, само че съществено проваляне въпреки всичко е на хоризонта. Нещо повече, в този момент шумът с абортите отшумя и икономическите проблеми още веднъж излязоха на напред във времето.

До юнското решение на Върховния съд демократите и техните поддръжници в Съединени американски щати въобще не разполагаха с политически " козове ", които да убедят гласоподавателите да поддържат ръководещата партия по време на гласуването, която се провали във всичко, което предприе, и не осъществя грандиозните си проекти заради вътрешни битки, осъществяването на които в този момент е отсрочено за мъгляво бъдеще. Но в действителност в този момент те не съществуват.

Ще броят ли почтено?

Скептичният четец несъмнено към този момент се е замислил: не е значимо единствено по какъв начин гласоподават хората, още по-важно е гласовете да се преброят почтено. Има учредения за песимизъм по този въпрос: в демократични щати като Калифорния, откъдето бизнесът бяга в републиканския Тексас, и в градове като Филаделфия или Чикаго, където бедността и престъпността процъфтяват, в които демократите, разигравайки расовата карта, взеха властта дълго преди този момент, от дълго време няма почтени избори. Следователно фактът, че преизбирането на Конгреса ще бъде априори непочтено, е обезпечен.

Този път обаче републиканците, след горчивия урок от 2020 година, когато всички гробища и хора на 200 години (и повече от веднъж) гласоподаваха за демократите, подхващат стъпки авансово, с цел да стеснят обсега на измамата.

Републиканският народен комитет (RNC) към този момент е завел 73 правосъдни каузи за честност на изборите в 20 щата в подготовка за междинните избори. Спектърът на претенциите варира от нарушение на правата на наблюдаващите до нелегално броене на бюлетини с неверни оценки.

Председателят на RNC Рона Макданиел се зарича да направи този избирателен цикъл „ най-съдебният “ в историята. Републиканците заплашват да съдят държавните секретари на Демократическата партия, да оспорват подправените изборни закони в следените от демократите щати и пламенно да пазят правосъдни каузи, заведени от администрацията на Байдън в републиканските щати.

RNC ще се опита да подсигурява, че щатите не могат да уголемяват и/или трансформират разпоредбите за осъществяване на избори, заложени в тяхното законодателство. Този нападателен метод, повтаряме, няма да попречи на демократите да излъгват, само че може да понижи мащаба и това ще разреши на републиканците да не изтърван успеха.

Какво следва от това?

Тъй като републиканците сигурно ще изтласкат демократите, като им лишават най-малко Камарата на представителите, позицията на Байдън и Ко ще отслабне. Способността на Вашингтон да изпомпва оръжия в Украйна също ще стане по-сложна. Защото, оставайки в съпротива, републиканците ще подлагат на критика администрацията на демократите за големите й разноски в Украйна, с цел да угодят на все по-раздразнения американски гласоподавател.

Само 29% от гласоподавателите на Републиканската партия считат, че Съединени американски щати имат обвързване да поддържат Украйна, съгласно изследване на Morning Consult. Сред последователите на демократите 56% са уверени в това.

Въпреки това – внимание! По принцип републиканците са по-войнствени от демократите. Те обичат да дрънкат саби. А измежду върховете им има и задоволително антируски " ястреби ". Следователно би трябвало да решим украинския проблем преди евентуалната поява на републикански президент в Белия дом след изборите през 2024 година

Споразумение с Вашингтон с цената на минимални американски отстъпки към Москва в Украйна въобще не е вид. Отслабен, вързан за ръка от Конгреса, Байдън, който ще бъде отмъстен за два опита за импийчмънт на Тръмп - това е най-хубавата обстановка за нас. За китайците с Тайван, апропо, също.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР