До края на следващата година всички пътища в Северозапада ще

...
До края на следващата година всички пътища в Северозапада ще
Коментари Харесай

Шефът на АПИ с нова лакърдия: До края на 2018 г. всички пътища в Северозапада ще бъдат ремонтирани

До края на идната година всички пътища в Северозапада ще бъдат изцяло ремонтирани, подсигурява шефът на Агенция „ Пътна инфраструктура” Дончо Атанасов.
Днес той персонално инспектира строителните действия по направление Монтана-Белоградчик. Вече са ремонтирани 18 км от общо 27-те км. Заради настъпващата зима дейните работи по пътя стопират, в този момент ще се работи по отводнителни канали и канавки. Ще бъде направена и краткотрайна маркировка. До края на юни 2018 година целият път би трябвало да бъде освежен. Активно ще се работи и на софийския сектор от трасето за Петрохан.
„ Смятам че положителните пътища ще са най-важния фактор за развиване на туризма в региона”, означи Дончо Атанасов.
До края на идната година ще завърши и построяването на незавършените прави от скоростния Е-79 Видин-Монтана-Враца – Мездра. Едновременно с това ще върви и разширението на трасето Мездра – Ботевград.
Спешни ограничения подхваща страната и за подсилване на огромното свлачище край с. Орсоя. Пътната организация обезпечава 1 млн лева за краткотрайно стабилизиране на сектора, през който към този момент прекосяването е рисково.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР