До края на седмицата или най-късно в началото на следващата ще

...
До края на седмицата или най-късно в началото на следващата ще
Коментари Харесай

Премиерът Янев обеща мерки за овладяване на кризата с цените на тока и горивата

До края на седмицата или най-късно при започване на следващата ще обявим ограничения за преодоляване на рецесията с цените на тока и горивата. Това оповестява Българска телеграфна агенция, като цитира служебният министър председател Стефан Янев, който е разяснява рецесиите, пред които е изправена страната.
Той е подчертал, че у нас енергопроизвеждащата система е била редовно неглижирана в последните десетина и повече години. Затова в този момент е належащо да се организира спор за бъдещето на цялата енергийна система, тъй като с цел да се решат въпросите, трябват и дълготрайни ограничения.
Според служебния премиер, че ограниченията, които са взети във връзка с коронавирус рецесията у нас са налице и са съответни. " Ние не можем да предскажем по кое време и по какъв начин върви развиването на този вирус, само че считам, че се оправяме ", е споделил той.
Според Стефан Янев бизнесът и страната са взаимно свързани системи. Държавата е длъжна да се грижи за бизнеса, по този начин както бизнесът е задължен да се грижи за страната си. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР