До края на първи сезон на The Last Of Us:

...
До края на първи сезон на The Last Of Us:
Коментари Харесай

Борбата за оцеляване става още по-ожесточена в 8 епизод на The Last Of Us: Последните оцелели

До края на първи сезон на " The Last Of Us: Последните оживели " ни разделят едвам два епизода и възприятията несъмнено са смесени.

Трогателни мемоари и напрегнати моменти в седми епизод на " The Last Of Us: Последните оживели "

Тийзърът ни подсказва, че ще има играчка-плачка

От една страна, желаеме най-накрая да ги изгледаме и разберем какво ще се случи с Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи) и дали двамата ще съумеят да доближат до по този начин мечтаната последна дестинация. От друга обаче, не желаеме да свършва, тъй като знаем, че ще би трябвало да чакаме най-малко една година, до момента в който забележим втори сезон.

Факт е обаче, след единствено няколко дни ще бъде излъчен осмият епизод от  " The Last Of Us: Последните оживели " и по традиция от HBO пуснаха тийзър, който да ни насочи какво ще се случва в него. Който не е гледал предните епизоди е добре да спре с четенето тук, тъй като следват леки сюжетни разкрития .

Както към този момент видяхме, седми епизод бе посветен на Ели и нейната история, развила се преди дейностите в сериала. Видяхме любовта, другарството и всичко, което тя е изгубила единствено в границите на една вечер. И по какъв начин в действителност тъкмо за една вечер животът ѝ се е трансформирал.

Епизодът може и да беше отдаден основно на Ели и тази история, само че остава огромният въпрос какво ще се случи с Джоел, който бе ранен съществено в шести епизод. От тийзъра на осми епизод виждаме, че неговото положение към момента е тежко, а Ели се е натъкнала на група от хора, които я убеждават да се причисли към тях.

Гафът в епизод 6 на " The Last Of Us: Последните оживели "

Зрителите са наблюдателни

Но въпросът е дали тази покана ще важи и за нейния сателит. И дали като цяло желанията на тези хора са положителни, или те просто желаят да се възползват от нея.

Осми епизод на  " The Last Of Us: Последните оживели " е в HBO Max от 6 март
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР