До края на годината китайската корпорация Xiaomi трябва да представи

...
До края на годината китайската корпорация Xiaomi трябва да представи
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi 5: безрамков смартфон с цена едва $120

До края на годината китайската корпорация Xiaomi би трябвало да показа три бюджетни смарт телефона. Това са Redmi 5, Redmi 5 Plus и Redmi Note 5, като последните два модела се чака да имат безрамкови екрани и двойна съществена камера.
За първия от тези три модела до момента нищо не бе известно, само че Xiaomi Redmi 5 мина тестванията на TENAA в Китай и станаха известни неговите основни характерности и дизайн.



Xiaomi Redmi 5 е оборудван с безрамков екран със съответствие на цените 18:9. При цена от $120, телефонът може да се окаже доста сполучлив на пазара. Корпусът на мобилното устройство е железен, а на задния панел е сложена единична камера и скенер за пръстови отпечатъци.



Според данните от TENAA, новият смарт телефон разполага с 5,7-инчов екрани с резолюция 1440х720 пиксела (HD+) и се базира на процесора Qualcomm Snapdragon 450 . Налични са 3 GB оперативна памет, 16 или 32 GB флаш-диск. Според неофициална информация, главната камера е качествена, с резолюция 12 мегапиксела, сложени са слот за две SIM-карти, като вместо едната SIM-карта, може да бъде сложена microSD памет с потенциал до 128 GB.

Версията на Xiaomi Redmi 5 с 3 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск коства $120 , а моделът с 3/32 GB памети е с цена $135 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР