Ръководена от републиканците комисия в Камарата на представителите насочи вниманието

...
Ръководена от републиканците комисия в Камарата на представителите насочи вниманието
Коментари Харесай

Републиканците в Камарата на представителите в сблъсък с лидерите на държавните училища заради твърдения за антисемитизъм

Ръководена от републиканците комисия в Камарата на представителите насочи вниманието си към три от политически най-либералните учебни квартали в страната в сряда, обвинявайки за толериране на антисемитизма, само че регионалните водачи се отдръпнаха мощно, защитавайки учебните заведения си.

Изслушването беше третото от републиканците в Камарата на представителите, което изложи това, което те считат за пропалестинско дневен ред, обхващащ учебните заведения и колежите от началото на войната Израел-Хамас.

По време на оспорваната двучасова сесия републиканците упрекнаха регионалните водачи – от Ню Йорк, Бъркли, Калифорния, и окръг Монтгомъри, Мериленд — за „ затварянето на очите “ за антисемитизма.

Еникия Форд Мортел, шеф на учебните заведения в Бъркли, призна някои произшествия в нейните учебни заведения, само че очебийно съобщи, че „ антисемитизмът не е необятно публикуван в Обединения учебен окръг на Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР