Кат Дийли и Бен Шепард се сблъскаха в Тази сутрин“,

...
Кат Дийли и Бен Шепард се сблъскаха в Тази сутрин“,
Коментари Харесай

Бен Шепърд и Кат Дийли предизвикаха слухове за „вражда“ със сблъсък по ITV This Morning като съ-звезда в

Кат Дийли и Бен Шепард се сблъскаха в „ Тази заран “, предизвиквайки „ омраза “ сред водещите, защото Ванеса Фелц беше принудена да намесете се.

Водещите се причислиха към дневното шоу на ITV през март, откакто замениха Холи Уилоуби и Филип Скофийлд. Досега те бяха шлагер измежду феновете, само че някои останаха с мисълта, че всичко може да не е толкоз розово зад кулисите. Кот и Бен се възпламениха един по различен, до момента в който участваха в развълнуван спор в програмата тази седмица.

Те бяха домакини на сегмент за това по какъв начин дамите към момента правят по-голямата част от домакинската работа и Кат беше толкоз смутен тя уточни с пръст Бен. И въпреки всичко той назова колежката си " фанатик за надзор " и безсрамно й сподели да се " отпусне ". Cat показа по какъв начин би трябвало да написа описи с неща за брачна половинка си, ирландския комедиант Патрик Кийлти, които да не не помни да прави всеки ден.

Тя беше подкрепена от Ванеса Фелц и телевизионния оператор Камила Томини, които и двете споделиха, че в последна сметка вършат най-мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР