До края на 2020 година ще бъде завършено строителството на

...
До края на 2020 година ще бъде завършено строителството на
Коментари Харесай

Путин: „Турски поток“ през България и Сърбия ще бъде готов до края на 2020 г.

До края на 2020 година ще бъде приключено строителството на газопровода „ Турски поток “ през България и Сърбия. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в Будапеща. И добави, че Унгария също може да се причисли към плана, в случай че желае. Засега единствено 15 км от тръбата ще минават през унгарска територия.

Работата по газопровода „ Турски поток “ с България и Сърбия ще завърши до края на 2020 година. В края на тази година ще приключи построяването на тръбата до Турция, сподели на конференция в Будапеща съветският президент Владимир Путин.

„ В края на тази година ще приключим целия „ Турски поток “, към този момент приключихме работата в Черно море и следва да се довърши сухопътния сектор. В края на идната година ще приключим работата дружно с нашите български и сръбски сътрудници. Само 15 километра ще минат през унгарска територия. Можем да се координираме с нашите маджарски сътрудници и да приключим бързо включването на Унгария, в случай че тя се интересува от това. Доколкото знаем, отговорът е позитивен “, сподели съветският президент.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР