До изключително емоционално признание се стигна в Ергенът“. По време

...
До изключително емоционално признание се стигна в Ергенът“. По време
Коментари Харесай

Боряна от Ергенът: Обичах мъжа на моя приятелка

До извънредно прочувствено самопризнание се стигна в „ Ергенът “. По време на вечерния коктейл стеснителната Боряна събра храброст да отиде при Евгени в градината, с цел да си поговорят за настройките си в любовта, написа Хотнюз.

„ Въпреки разочарованията ми досега, съм съумяла да се събера и да продължа да имам вяра, че бъдещият човек до мен ще бъде с отворено сърце и ще ме оцени такава, каквато съм – без задни мисли, без неистини и празни обещания “, подхвана диалога перничанката, която се занимава с търговия на коли. Заинтересован от намека ѝ, Евгени бе любопитен да разбере с какво се е сблъскала, с цел да подхожда недоверчиво в любовта.

„ Бях с мъж, който е водил паралелна връзка, и то с моя другарка, с която съжителства на фамилни начела и имат детенце “, призна Боряна, едвам сдържайки сълзите си пред виртуоза. „ На доста късен стадий го разбрах, само че все пак продължих тези връзки, защото имах усеща към индивида. Когато научиш сходно нещо, боли доста. Обвинявах себе си, че по някакъв метод съм била спънка за тяхното благополучие, а действително нямах виновност, защото не знаех истината “, показа болката си Ленкова, до момента в който държи ръката на Евгени.

Той, от своя страна, окуражи Боби да продължи да има вяра в любовта, като възнагради доверието, което му е гласувала, с роза. „ Занапред желая да бъда чиста, да сложа картите на масата и да видя дали индивидът насреща ще може да отговори на това, което желая, а точно съществени връзки. Готова съм да бъда дамата до един същински мъж, какъвто си ти “, разкри упованията си от Евгени дългокраката хубавица, която още във визитката си съобщи, че с присъединяване си в „ Ергенът “ се надява да прекъсне серията си от несполучливи връзки и да сбъдне фантазията си да сътвори сплотено семейство, построено на взаимно доверие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР