До фактическия фалит на Левски, т.е. до обявяването в несъстоятелност,

...
До фактическия фалит на Левски, т.е. до обявяването в несъстоятелност,
Коментари Харесай

Колев: До фактическия фалит на Левски може да остават и само 2-3 седмици

До фактическия банкрут на Левски, т.е. до оповестяването в неплатежоспособност, няма доста време. Това призна изпълнителният шеф на клуба Павел Колев.

" Истината е, че в границите на 1-2 седмици би трябвало да се намерят избрани средства, с цел да се погасят избрани отговорности. Непрекъснато водим договаряния, подписваме съглашения с футболистите, кредитори. Имаме много остарели каузи, по които ще излязат решения, които не са в наша изгода. Задачата ми е да отсрочвам, до момента в който мога, до момента в който не се намерят решения.
 Колев: Няма въпрос, заложен във Обновена
Колев: Няма въпрос, заложен във " Facebook ", който да ме накара да си подам оставката

" Далеч съм от мисълта, че не съм допускал неточности "

Не сме имали нова среща с Национална агенция за приходите. Ще имаме писмена връзка. Ние продължаваме да си обслужваме съглашението, а ангажимента с тях е когато имаме опция да представим планирани парични потоци, да се срещнем още веднъж и да обсъдим изискванията по съглашението и да предоговорим месечната вноска. В момента няма изясненост.

Избутваме момента, до момента в който се стигне до най-лошото, а може и да се стигне до 2-3 седмици. Има компании, които демонстрират интерес към нас, вършим всичко с сътрудниците. Водим доста диалози, само че бизнесът е доста закостенял. До една-две седмици ще подпишем рекламни контракти. Няма да са " Уау ", само че в касата ще влязат пари.

Силно се колебая да подпишем контракт с общоприет спонсор, поради обстановката в света. Ще се наложи на футболните клубове да премислят съществуването си. Богатите, които изливат едни милиони за имидж, завърши. Но с цел да се промени нещо, би трябвало да се случат доста неща, а те не се случват ", сподели Колев.
 Папазов: Влизам в пандиза за Левски, в случай че мога и банка ще обера!
Папазов: Влизам в пандиза за Левски, в случай че мога и банка ще обера!

" Ако някой различен беше притежател, нямаше да се оправи с тази обстановка "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР