До 27 март се ограничава движението през прохода Шипка, съобщиха

...
До 27 март се ограничава движението през прохода Шипка, съобщиха
Коментари Харесай

Спират движението през прохода "Шипка" от утре до 27 март

До 27 март се лимитира придвижването през прохода " Шипка ", оповестиха от пресцентъра на АПИ.

Спирането на трафика е заради свързването на обхода на Габрово - път III-5004, с първокласния път посредством кръстовище.
Австрийско-унгарската граница още веднъж пропуща български жители Първите коли към този момент са минали през пунктовете и пътуват към България, оповестиха от Министерство на външните работи
От 6:00 ч. на следващия ден - 19 март, до 18 ч. на 27 март, се лимитира придвижването на всички моторни транспортни средства по път I-5 през прохода " Шипка " (между 154-ти и 183-ти километър).

При построяването на кръстовището трафикът по път I-5 ще се пренасочва по следните обходни направления:
Движението по път I-5 в посока Русе - Габрово - Казанлък ще се отклонява в посока Дебелец - Гурково - Казанлък по път II-55;Пътуващите по път I-6 в посока София - Дунавци - Шипка - Габрово ще се отклоняват в посока Казанлък - Гурково по път I-6, а от там към Гурково - Дебелец по път II-55, а по-късно към Дебелец - Габрово по път I-5;Движението по път I-6 в посока Бургас - Казанлък - Габрово ще се отклонява в посока Гурково - Дебелец по път II-55, а по-късно към Дебелец - Габрово по път I-5;Пътуващите по път II-44 в посока Севлиево - Габрово - Казанлък ще се отклоняват към Габрово - Дебелец по път I-5, следва посоката Дебелец - Гурково по път II-55 и към Гурково - Казанлък по път I-6. Под ескорт: 31 български тира потеглиха от италианско-словенската граница На границата сред Италия и Словения са останали 2 тира
Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

Вижте за още информация на интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР