До 200 лева глоба за неправилно паркиране в София, суровите

...
До 200 лева глоба за неправилно паркиране в София, суровите
Коментари Харесай

Глобата за неправилно паркиране в София от днес става 200 лв.

До 200 лв. санкция за погрешно паркиране в София, суровите санкции влизат в действие от средата на октомври и засягат и кварталите със „ синя” и „ зелена” зона. Сега обаче би трябвало да се внимава и за специфичната маркировка, която би трябвало да се съблюдава.

„ 10 души от Центъра за градска подвижност в началото ще стартират да наблюдават за погрешно паркирани коли на територията на цяла София”, съобщи Димитър Дилчев, шеф на ЦГМ.

В следен опит той сподели по какъв начин ще наподобява фиша, който ще се издава на нарушителите. Глобата няма да се заплаща „ на ръка” – на уведомлението е посочена банкова сметка, по която би трябвало да бъдат преведени парите.

„ Фишът всекидневно ще се прикрепва към чистачките на автомобила. Фишът е на термоустойчива хартия, а при неприятно време – има вид да се слага и в пликче, с цел да не се намокри. Ако въпреки всичко уведомлението се загуби – притежателят ще получи на непрекъснатия и адрес писмо с уведомлението за наложената му глоба”, акцентира Дилчев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР